PirttiHirmun Päiväkirja

Veli pelaa monopeliä!!!

29.08.2007 19.19 - uutiset 

Että silleen, en nyt oikein tiedä miten esitän tämän asian teille... Kannattaa istua eka alas ja vetää keuhot täyteen ilmaa... VELJENI ON VUOKRANNUT MÖKKIKUNNASTAMME TOISEN RAVINTOLAN!!! "Ei mee ainakaan kilpailijalle ja nyt mulla on monopoli!"
Meillä pitää sit aika kiirettä ens kesänä Oulujärvellä, et ehditään valloittaa molemmat ravintolat, laulaa ne kaikki HYVÄT karaokebiisit (uusiakin esiintyjiäkin kun on lupautunut), katsella breikkiesitykset, istua autossa kuuntelemassa Lapin kesää ja siinä ohessa kattella hyviä kelejä!!Huh, huh, täytyy varmaan viikko varata tähän kaikkeen!
Onko muuten Sinikka saanut vahvistuksen suopotkupallosta jo?

Comment

Comments

sinikka (anon, 29.08.2007 20.15)

ei ole vielä vahvistusta kuulunut.ei ne uskalla ottaa meitä ku ne tietää menneiltä vuosilta kuin hyviä ollaan. onkohan se mun oma 100m pitkä mersu vielä hengissä?oli sillä hulppee mennä "kotii".melkein ois tarttenu olla muanhaukkaradio ku huuteli osotetta takapenkiltä kuskille.

b.k (anon, 30.08.2007 16.01)

No helpostihan se käy. Pe vanhassa ja la uuessa paikassa. La voi vähän petrata breikkaustaan jos ei pe oo menny helikopterit yms. ihan kohilleen.
-b-

Enrique (anon, 31.08.2007 12.48)

Lapin suvi soikoon! Kyllä te ootte varsinainen suku. Mul tuli monopolista heti mieleen se lautapeli, ja mun katkera tappio Rauhalle siellä mökillä. Vieläkin kaivertaa se Erottajan myyminen. En pysty Hesassa enää mennä kyseiselle kadulle, kun siellä törröttää se Rauhan punainen hmm. pikkasen kalliinpuoleinen hotelli.
Ja mitä breikkiin tulee, niin kyllä ne helikopterit ja ja muut baby-asennot jo kesällä sujuu..Ehkä. Alkais jo kesälomaaaaaah.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu