PirttiHirmun Päiväkirja

"Onx pakko tulla tunnille?"

19.09.2007 17.07 - peruskoulu 

Olin päättänyt viedä 8-luokan tytöt (= "sokeripalat") tänään Liikuntamyllyyn suorittamaan cooperin testin, koska ilma oli sateinen ja kolea (ajattelin välttyä vanhemmien hyökkäyksiltä)! Sainkin "sokeripalojen" "happohyökkäyksen" sitten vastaan! "Miks me ei juosta ulkona sitä cooperia! Miks me mennään Liikunmyllyyn? Mä haluan juosta ulkona!"
On se jumalauta, että aina tekee just sen väärän ratkaisun!!! Perustelin "sokeripaloille" asian, just niinkuin asianlaita oli/on ja silti ulos oli kova hinku. En jaksanut kuunnella kitinää vaan jätin heidät keskenään marisemaan ideasta. Kohta tuli eräs tyttö kysymään: Onx pakko tulla tunnille?" - siihen oli pakko vastata:" Ei ole! Voit mennä Maciin ja syödä siellä kaks tuntia!" "Miten voi esittää tuollasen kysymyksen?!"- puhisin ruotsinopen kanssa kopiohuoneessa.
Myöhemmin iltapäivällä samoinen ruotsinope tuli kertomaan, että häneltäkin oli eräs toinen oppilas käyny kysymässä saman kysymyksen: "Onx pakko tulla tunnille?!" Kehoittanut vielä keskustelussa opettajaa opettamaan heille jotain kunnolla, ettei tarvitsisi kotona niin kauheesti lukea ja päntätä ulkoa ruotsiksi kuukausia, lukuja ja numeroita!

Kävi mielessä tänään: HANKKIKAA MULLE UUS TYÖPAIKKA!

Kommentoi

Kommentit

BabyS (anon, 19.09.2007 18.44)

mee vaan hei rohkeesti kysyyn reksiltä et: onks pakko tulla töihin...hihi :) teinit on kamalia!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu