PirttiHirmun Päiväkirja

KilpaIlo seminaarissa

19.09.2007 21.54 - urheilu 

Olin Nuoren Suomen järjestämässä KilpaIlo seminaarissa. Olen odottanut ainakin vuoden verran pääseväni kuuntelemaan "Guru" Harri Hakkaraisen luentoa. Se oli just niin hyvä kuin oletinkin! Hauska, mutta erittäin pätevä ja asiantunteva! Tässä otteita hauskoista hetkistä luennolla...

"Mä oon noille SM-liigan pelaajille sanonu, et niin monta kertaa ku viikossa käyt paskalla, niin monta kertaa teet aerobisen treenin!"
"Toistoista ja aerobisesta kunnosta on yks hyvä esimerkki Sergei Bubka. Se hyppäs 300 kertaa seipäällä reeneissä, sai hyvän aerobisen reenin ja oppi hyppäämään."
"Sitä Pilatesta pitäis muuten kokeilla Irakin sotaakin kun se näyttää auttavan kaikkeen!"
"Yks isä päätti tehdä pojastaan NHL-pelaajan. Se palkkas pojalleen personal trainerin ja nyt 13 vuoden ikäisenä sen pojan ura on loppu. Raskaiden punttien nosto aiheutti pojalle välilevyn pullistuman."

Suosittelen Hakkarisen luentoja kaikille!

Comment

Comments

MsJEFU (anon, 21.09.2007 12.16)

Hitto, oonkohan mä ollut ihan nukuksissa seminaarin aikana, kun muistelin, että Hakkarainen sanoi et: "Niin monta kertaa kun käy viikossa paskalla, niin pitää tehdä keskivartalon lihaksia" =D?!. Näin mä ainakin aion kaikille veltoille selkävammaisille jengiläisille sanoa. Tosin mulla on ittellänikin selkä ihan juntturassa ja niin on kuulemma kuningattarellakin (toivottavasti osuin oikeaan hlöön), mutta meillä on kuningattaren kanssa vaan hieman notkoselkää ja ollaan vähän ylikunnossa ;)

Seminaari oli mielestäni ihan hyvä ja pari hyvää puhujaa (Hakkarainen ja joku naispsykologi), joilla oli hyviä ja hauskoja esimerkkejä. En mä tosin sieltä ihan hirveästi mitään uutta tietoa saanut -"Ennen murrosikää ei kannata harjoitella voimaa kovilla painoilla" - ihan tosi!? =O.

Kiinnostavaa tietoa oli, että Kärpissä kaikki pelaajat käyvät läpi joukkueen lääkärin terveystarkastuksen ja lekuri antaa sitten täsmälausunnon pelaajan fyysisestä kehitysvaiheesta, jonka perusteella kaikille tehdään oma harjoitusohjelma. Hienolta kuulostaa, mutta varmaan aika mahdotonta toteuttaa pienemmissä seuroissa.

sinikka (anon, 03.10.2007 21.18)

Kuningatar ei voi tota vinkkii soveltaa.eihän kuninkaalliset käy paskalla!! Eijei Madeleine, Viktuuuria,puhumattakaan meidän kuningattaresta. Ajatuskin puistattaa...huh!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu