PirttiHirmun Päiväkirja

Kädet täynnä töitä!

25.09.2007 21.24 - henkilökohtaiset 

Koulusta: luokkani ei ole rauhoittunut lainkaan vaikka olen kohta kaikki kenot sen eteen tehnytkin! Tänään otin heidät puhutteluun koulun omaisuuden sottamisesta! Somalipoika oli kirjoittanut kissankokoisilla kirjaimilla oman nimensä uuteen ilmoitustauluun, muut muuten vaan sotkeneet sitä! Seuraava siirto on rehtorin mukaan koulusta erottaminen, niin eiköhän ala vanhemmatkin heräämään!
Säbästä: olen aloittanut siis erään seuran valmennuskonsulttina. En ymmärtänytkään oikeestaan mihin oon käteni laittanut! paljon olis hommaa, joihin mulla on paljon ideoita, mutta hankaluutena on saada kaikki seuran valmentajat a) kiinni, että voisin edes tavata heidät (ekassa tapaamisessa oli 15 kutakuinkin) b) kiinnostumaan ja c) heräämään, että heidän tulee kehittää itseään valmentajana! Jos tiedätte joitakin hyviä luennoitsijoita, antakaa vinkkejä. Aiheet voi olla mitä vaan valmentamiseen liittyvää.
Kavereista: Ketään ei kerkee näkemään, kaikilla menoja, kiireitä ja kai se syksy vie myyrät koloonsa...Ois kiva kuulla teistäkin toverit vähän useammin!!
Kirjoittakaa ees tänne kommentteja, vähän piritystä nyt itse kukin!

Comment

Comments

BabyS (anon, 25.09.2007 21.42)

justhan me nähtiin;)..

Opiskelija =) (anon, 28.09.2007 13.42)

Terveiset luennolta... aivan sairaan hyvä idea ottaa läppäri mukaan, kirjauduin humakin langattomaan verkkoon ja hengailen netissä, muut EHKÄ luulevat että teen muistiinpanoja, hah, enpäs teekkään. Tätä luentoa pitää muuten itäisen sos.keskuksen bossi lasun puolelta, pitäisköhän lähettää ripittämään niitä kakaroitaaaa...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu