PirttiHirmun Päiväkirja

Showhat

29.11.2007 14.53 - henkilökohtaiset 

Lisää, lisää, lisää....
Tuollaisia esityksiä kuten eilen nähtiin; Jarkko Valtee & Osku Heiskasen Best of Showhat... oli kerrassaan mainio. Tällä kertaa heillä oli StepUp tanssijaryhmä mukana. Olihan siinä paljon samaa kuin viime vuonnakin, muuta aina se naurattaa. Huulenheitto, yleisön mukaanottaminen, ilmeet, eleet jne. oli aivan mahtavaa. Lavalle pääsi myös Tehyläinen ja Helena joukostamme. Siellä ne esiintyi musikaalissa Soud of Music, saivat jopa diplomin. Sen voi sit lisätä cv.seenkin!
Työmotivaatio on täysin nollassa, mua ei huvita mikää tai opettaa mitään. Joka päivä raahaudun pimeessä tähän laitokseen ja lähen taas pimeessä kohti kotia. Lasken päiviä, milloin joululoma alkaa, monta päivää jäljellä, kiroan vetämättömiä liikuntaryhmiä ja teen huolimattomasti tt-tunteja. Ei vaan nyt yksinkertaisesti enään jaksa!
Huomenna pikkujoulut...

Comment

Comments

Enrique (anon, 29.11.2007 17.55)

Kuules Hirmu, nyt ryhti suoraksi ja korot kopisemaan pikkujouluissa! Annat lantion keinahdella ja funteeraat, miltä ne coconut coolerit maistuikaan. Ja jos tuo ei piristä, otamma käyttöön viimeisen oljenkorren: Me, jumppa-asuset ja blieet- tykittää suun hymyyn=)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu