PirttiHirmun Päiväkirja

Kilot ovat karisseet!!

05.12.2007 10.48 - henkilökohtaiset 

Jippii, kävin tänään pitkästä aikaa puntarilla ja kesästä on tippunu 5 kg! Huippua - oon mä kyllä vaivaakin nähnyt sen eteen. Thaimaassa aioin kyllä unohtaa urheilun ja syödä ihan mitä huvittaa, sit voi taas aloittaa tammikuussa saman kuurin, plääh!

Oon käynyt tässä pari viikkoo uimassa. Ei se ihan entiseen malliin kulje, mutta nopeemmin mä edelleen etenen kuin ne mummot ja papat siellä radalla, jotka leveillä käsivedoillaan valloittaa koko altaan, raivostuttavaa. Siellä hallissa olis tarjolla myös Jani Sievisen uimaopetusta 20 e/ h. Pitäiskö mennä testaan, mitähän se sanois mun tyylistä? Taidan säästää senkin 20 ja kuluttaa sen johonkin coconut juomiin beachillä!

Perhepiirissäkin tapahtuu kaikenlaista; siskon lapset alkaa olla siinä iässä, että nuorimmainenkin (mun kummityttö) lentää pesästä pois ja sisustelee omaa kämppäänsä poikakaverin kanssa. "Poika" saa vihdoin rengastettua tyttöystävänsä (tästä ei sit saa juoruta) ja vanhin tyttö odottaa esikoista. Huh-huh! Häitä sit vaan ootellessa!

 

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu