PirttiHirmun Päiväkirja

Lätkää pelaamassa

11.02.2008 20.29 - ihmissuhteet 

Historian toinen Womens`s hockey night pidettiin launtaina Länkkärillä!! Kokoontumisajot oli klo 18 pukkarissa, jossa tutustuimme toisiimme ja kaivoimme jälleen vuoden kellarissa olleet kamat  esiin samasta kassista kuin viime vuonna. Sumppia sekä HARD SPORTia juodessa meni 1,5 h jonka jälkeen kaikki sai varusteet kutakuinkin oikein päällensä (hyvän opastuksen kera).
Itse peli oli tasainen ja jännittävä. Team Anneli painosti rajusti alusta alkaen, mutta Tesoman Fetisovien maalissa "Tommy Salo" piti joukkuetta pystyssä (tais siellä pari kaatumistakin tapahtua). Värikkäät peliasut tekivät Tommyllekin tepposen ja "Tikkasen Esa" pääsi kuin varkain pamauttamaan räpyläkäden puolelta 1-0 johto-osuman, "Tommyn" luullessa omien hyökkäävän häntä vastaan!
Tuomarit olivat päättäneet olla tässäkin ottelussa näkyvässä roolissa, joten vauhdikas peli kärsi ihmeellisistä rankkareista sekä muutamasta omituisesta jäähystä. Team Annelin "Guolla" pääsi haurhauttamaan Salon rankkareissa, tilanne oli kannaltamamme jo huolestuttava 2-0. Synttärisankari pääsi itsekin kokeilemaan rankkua, mutta oli ilmeisesti liian vähän Raahen Raanavettä vielä siinä kohdassa iltaa nautittu, sillä sen verran heppoinen harhautus oli. Sen sisään "Tytär" sai kavennettua heti perään komennetusta rankkarista tilanteeksi 1-2. "Mama" oli muuten 45 peliminuutin jälkeen saanut vain pari hipaisua kiekkoon...ja kerran oli sanonut "Etanalla" -  "Moi".
Peli päättyi lopulta tasan 2-2, taytyy myöntää, että tuomareiden hyvällä avustuksella!
Sauna oli kuumana ja tarjottavat esillä kun pääsimme aitioon. Mukavaa rupattelua ja läpänheittoa. Illan kisa oli "paras pukukoppijuttu"; osallistuimme "Pakosen" kanssa kisaan ja PirttiHirmun vanha tarina pian 40-vuotta täyttävästä ystävästä arvostettiin parhaimmaksi pukukoppijutuksi.SE tarina on tosi...kuulette sen joskus taas uudestaan...

Kommentoi

Kommentit

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu