PirttiHirmun Päiväkirja

Ilmansuunnat hukassa!

02.10.2007 09.50 - opiskelu 

Olin eilen katsomassa HIFK-Kalpa matsia!Töytyy sanoo, että kyllä oli tähtisikermä IFK HUONO! Toisaalta Kalpa esitti kypsän taktisen voiton kerrankin! Yleisä buuasi IFK:n pelaajat pelin jälkeen pukukoppiin ja sen he olivat kyllä ansainneet.
Tämän pitkän työpäivän (2 h) jälkeen enään 3 päivää niin tää järkyttävä työputki on takana - IHANAA! Joudun kyllä lauantaina meneen päivystämään pasilaan seuran kauden avajaisiin, mutta se nyt on easya hommaa - sen kun patsastelee siellä.
Viikonloppuna täytyy viedä suunnistusrastit metsää. Pidin eilen 7-luokkalaisille suunnistuksen teoriaa.. oli tytöillä vähän ilmansuunnat hukassa!!! Oli hauska katsella mihin suuntaan kukanenkin lähti salissa kävelemään kun olin etukäteen määrietllyt missä on pohjoinen ja pyysin sitten heitä kävelemään kohti kaakkoa...HIH! Hupaisaa!
Saa nähdä monta ens viikolla eksyy???

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Lady M. (anon, 03.10.2007 14.04)

Kerro tarkka aika kun meet viikonloppuna viemään rasteja metsään, niin me tullaan Kuningattaren kaa käymään teillä kylässä ja tehdään Kaurapuuroa ja Kaurakeksejä... ja muista unohtaa kompassi kotiin!!!!

PirttiHirmu (anon, 03.10.2007 18.16)

Te tuutte auttamaan mua niissä rastien viennissä!!Ulkoilutatte koiria samalla, että tekin saatte joskus raitista ilmaa ettekä aina saastunutta kaupunki-ilmaa!!
"Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt!"

sinikka (anon, 03.10.2007 21.21)

ja sitte ne tytöt suunnistaa niin et muutama käy kattoos ne rastit ja muut venaa jossain kivassa paikassa röökillä. *alko yskittää* köh köh!

"seikkailu-ohjaaja" (anon, 13.10.2007 15.09)

Ei ole suunnistaminen helppoa ei, ainakaan puita ja mättäitä tarkkailemalla. Juuri männä viikolla sieniretkellä Nuuksion puskiin jäin seisomaan raesateeseen rukkaset suorina kun en yhtään enää tienny missä hiivatissa olen. Pari tuntia meni hortoillessa ja onneksi löytyi pienen polun pää, joka johdatteli suuremman polun varteen... Ja varusteinahan matkassa oli muovipussi ja sieniveisi... ei edes vattä,toisaalta sitä tuli kyllä taivaalta. Mutta, ehkä syysloman aikaan saa jotain opetusta vaikka sen kompassin käyttöön...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu