PirttiHirmun Päiväkirja

Vielä on lomaa jäljellä...

30.07.2007 19.04 - henkilökohtaiset 

Pari viikkoo ja paljon tekemättömiä juttua joita haluais vielä tehdä ennen kuin se arkirutiini astu kuvioon. Tässä muutamia jutskia: Espoon saaristoristely, Pihlajasaaressa perinteinen kesäpäivän vietto, melontaretki, massakentällä tenniksen peluu. Sit sellasia joita pitäis tehdä, mut ei kauheesti huvita: ikkunoiden ja mattojen pesu.Mitkähän noista toteutuu vielä?
Oon ajatellu aloittaa blogissani haastattelut; joten vastatkaa ystävällisesti toverit kun kysymykset luukusta kolahtavat!

Comment

Pohdintaa..

28.07.2007 08.59 - henkilökohtaiset 

Tour de France - sucks!! Kuinka moni niistä ei käytä? Mä en kyllä arvosta koko kisaa enää pätkääkään, ei huvita kuulla etapppiajojen voittajien nimiä, tallien nimiä eikä koko hela hoidosta yhtään mitään. Urheiluruutukin keskittyi eilen ajallisesti enennän kertomaan Ranskan ympäriajon edellä kulkevasta mainosletkasta!!!Niissä autoissa saattaakin olla rehellisempää porukkaa kuin itse "päänäyttelijät!"
Thairuoka - rocks! Eilen sain taas aitoa thairuokaa!! Sitä vaan vois syödä ja syödä ja syödä!Käsittämättömä hyvää, ei voi muuta sanoo!
Lenkkeily - in! Kaveripiirissäni aika moni on alkanut/lenkkeilee enemmän kuin aktiiviurheilu-uran aikana (sillloin sitä vihattiin ja siitä yrittettiin laistaa kaikin mahdollisin keinoin). Mäkin oon lenkkeily ihan kiitettävästi! Oon päättänyt hölkätä vähintään 3 kertaa viikossa aina niinpitkälle kuin ilmat sallii (mihinkään lumisateeseen mä en TODELLAKAAN lähe)! Muuten mun pitikin teiltä lukijoilta kysyä hyviä lenkkibiisejä? Tahtoisin uudistaa soittimeni musiikin, niin mitä sinne tulee tilalle? Vinkkejä mitä teilllä soi korvissa??
Syksyn uusi harrastus? Mietin vaan et minkä muun harrastuksen sitä aloittais nyt syksyllä? Kiipeily tulee kuvioon-joo, mut mitä muuta olis hauska kokeilla? Ideoita?

Comments (7) | Comment

Viherpeukalot

25.07.2007 19.38 - mainonta 

No niin, nyt ollaan "Teuvon" kanssa saatu yks projekti päätepisteeseen!! Ja kylläpä tuli komee!!! "Kukkapenkki" on upea, silmiä hivelevä suorastaan, tervetuloa vaan katselemaan ja ihastelemaan tuotostamme. Päätettiin myös "Teuvon" kanssa et meitä voi vuokrata vastaavanlaisiin projekteihin, kohtuu hintaan!!!
Mun pitää varmaan Bauhausin kanta-asiakaskorttikin hankkia, ollaan sen verran usein vierailtu siellä... tänäänkin ennen klo 9 oltiin jo jonossa! Miettikääpä sitä!
Tarvii myös lähettää "Pikaiset paranemis terkut" Sysmään, sillä sillä on kirves heilunut sen verran haipakkaa, että MaMa on saanut tikit jalkaan!!! Hyi kauheeta! Onneksi ei pahemmin käynyt!!!VAROVASTI!! HILJAA!!!

Comments (1) | Comment

Sadetta ja auringonpaistetta

24.07.2007 20.54 - harrastukset 

Teuvo eivielä tänään päässy toteuttamaan piirtämäänsä, mutta huomenna Teuvo nähdään lapionvarressa möyhimässä kukkapenkkiä. Mä oon antanut niin paljon ideoita Teuvolle, että saa nähdä mikä niistä lopulta valitaan!!!
Tennis sujui multa tänään mallikkaaksi vaikka pakko on kai myöntää, että Baby S. pääsi kerran yllättämään!!!Onneksi olkoon Baby!!
Aurinkokin näyttäytyi illalla  - ihanaa, päivä oli muuten aika pilvinen ja painostava!
Mahtavaa, että Lady M. on ilmoittanut itsensä breikkikurssille, toivottavasti siellä on sellanen opettaja joka ymmärtää Lady M. nylkytystarpeet jos sellanen pääsee yllättämään kesken tunnin??!! Huippua, että breikkiyhteisömme laajenee!

Comment

Palautumista viikonlopusta

23.07.2007 22.23 - henkilökohtaiset 

Kenellä Ticolaisista tuntui vielä tänään (ma), että on ollut viikonloppuna hunningolla? Mulla tuntui ainakin! Terävänä lähdettiin tennistä pelaamaan, mutta ei helkutti siitä tullut mun osalta mitään, turpiin tuli ja kunnolla!
Ollaan ääneen naurettu Rauhan kanssa Lady M:n paluumatka kommentille; "Aja kaiteeseen niin tärisee!"
Baby S:n & tyttöjen kanssa oltiin metsälenkillä, mutta eksyttiin 7.5 km merkityltä (huonosti merkityltä) reitiltä ja jouduttiin hapuilemaan Paloheinän ulkoilumajalle takaisin epämääräistä reittiä! Ehkä sit ens kerralla! Baby S;n sivupersoona Teuvo Loman lupasi suunnitella hieman "puutarhaa". Käytiin jo Bauhausissa tsekkkaamas tarpeet ja nyt vaan ootellaan piirrustusta ja hyviä kelejä!!

Comments (4) | Comment

HILJAA!!! OTTELURAPORTTI!!!

22.07.2007 19.36 - uutiset 

Joukkueemme saapuessa Turkuun 10 aikaan. Ilmassa oli aistittavissa suomalaista urheilujuhlan tunnelmaa. Osa joukkueemme jäsenistä oli tyypillisellä suomalaisella "paskat housussa taistelumielellä nähtyään mm.yhden vastustajistamme, sen kolmikirjaimisen joukkueen!" Kuulin lausahduksia: Saako jäädä autoon istumaan?Mulla on pelikamat jäänyt kotiin! Mulla unohtu pelisukat!
Ensi järkytyksestä toivuttua Tico Ticon jäsenet valuivat yksitellen ehkä hieman epävarmoina rantaan tekemään leiriä. Pian historian ensimmäinen naisten beachfutisottelu näki päivän valon Uittamonrannalla. Olimme yllättää ensimmäisen vastustajamme, mutta viime sekunnin maali mursi unelmamme ja 1-2 tappio oli tosiasia. Ekasta matsista parhaan pelaajan palkinnon antasin Ray Banille! Uskomattomia torjuntoja polvet verillä! Ansa Ikosen palkinnot menee Enriquen ja Kuningattaren taidokkaaseen oman naisen blokkiin jossa 2 x 21 makaa päällekkeäin oman maalin edessä, yrittämättäkään nousta ylös puolustuksen avuksi - ehdottomasti pelin kulminaatiopiste!!!
Kun Areenalta ei juomavettä saanut, jouduimme avaamaan oluttölkit ja tankkaamaan itsemme seuraavaan matsiin valmiiksi. Vastassa kolmikirjaiminen ammattilaistenjoukkue tiukoissa housuissa! Tiukka oli myös ottelu, yleisö eli mukana kun pistimme kampoihin vanhoille mjpejaajille. Hallitsimme ottelua mielin määrin, mutta maalipaikat olivat tiukassa. Lopulta kokemus vei voiton ja kärsimme toisen tappion numeroin 2-4. Ottelun parasta pelaajaa on vaikea valita, joten annan taistelusta täyden kympin koko joukkueelle!
Kolmas ottelu oli Ticolaisten näytöstä! Vastustaja oli VASTAANTULIJA ja joukkueemme pyöritteli mukavat 9-0 lukemat taululle! Lohkojako koitui kohtaloksemme ja pääsimme aloittamaan illan vieton ajoissa!
Maukkaan illallisen jälkeen siirryimme hotelliin asiallisesti ja aikuismaisesti veittämään iltaa keskustellen Kuningattaren ja Lady M;n huoneeseen! Saimme äänekkäitä vieraita
joista osa osasi käyttäytyä - osa ei... Jos yhdellä huikalla vetää kaverin siideripullon huiviin niin ei voi katsoa ku peiliin ja miettiä miksi ovessamme oli sen jälkeen ketjut!!
Baarit sijaitsivat mainiosti hotellimme vieressä ja  joku jo ilmaisi, että Turku tanssittiin kumoon - se pätee kyllä hyvin eilis iltaan!Lady M;n nylkytyksistä saivat kaikki osansa, Kuningattaren, Etanan ja Mokkasiinjalkaisen yövieraan tanssit olivat häkellyttävän hyvännäköistä!!! Ja että tämä kolmikko oli tanssilaittialla yhtäaikaa on jo saavutus  sinäänsä!
Kotiin ollaan tultu yksitellen....Suurin osa on kävellyt kotiin nähden edellä tutun selän. Hotellin ovikoodit eivät tuotttaneet kenellekään minkäänlaisia ongelmia, ainoastaan Mokkasiini on hapuillut useampia kertoa ovikoodia yrittäen löytää sopivan huoneen mihin se passais. Kuningattaren oikeudella - hänen korkeutensa saapui "kotiin" 8.30, reippaasti ennen huoneen luovutusaikaa!
Turun kaupungista on vaikeaa saada aamupalaa ennen 12, joten siitä ISO MIINUS pelipaikkakunnalle!! Tämän vuoksi emme tule Turkuun vasta kuin ensi vuonna!
Kotimatka sujui H-I-L-J-A-A!!!!


Comments (7) | Comment

Beachfutis lähenee

19.07.2007 23.06 - harrastukset 

Launatai aamuna Nissanin nokka suuntaa kohti Turkua! Tänään aloitin jo varusteiden keräämisen rantapallokisoihin; ostin rantatuolin että on kiva sitten tulla lyhyen vaihdon jälkeen bisselle ja joukkueen väreihin sopivat (sovitut) mustat shortsit!Hain myös koululta numeroidut peliliivit joista osan jopa pesin!! Vielä olis hankittavat ilmastointiteippiä ja kylmää juotavaa...
Vastustajajoukkue lähtee valmistautumaan paikan päälle jo huomenna; taitavat olla ylikunnossa la aamuna!!!
Toivotaan parempia kelejä....!!

Comments (4) | Comment

Shampanjaa..

18.07.2007 23.04 - moottoriurheilu 

Jopas sitä on lukijat ollu kärsimättömiä!! Tänään ostin sit uuden auton ja ihan erilaisen mitä olin kaks päivää katellu...tää vaan tuli vastaan, Nissan Primera, -04, 60 tkm ja shampanjan värinen!!!On ilmastointia ja ajotietokonetta, nappulaa ja nippulaa jos jonkinnäköistä!!!Komia se on!!
Eli Turkuun mennään uudella autolla! Hip,hip hurraa!

Comments (4) | Comment

Autokuume yllätti!!

16.07.2007 22.23 - moottoriurheilu 

No niin, tää päivä on sit kierretty autoliikkeitä!! Tuo autokuume iski yhtäkkiä ja yllättäen!
Omaan autoon on tulossa kaikenlaista; tuulilasin vaihto, kesärenkaiden osto, 100 000 laajakuntohuolto jne... niin eikö se oo sama sit vaihtaa koko auto??
Oon vähän katellu Renault Meganea, farkkumallii tietty, että "tytöt "mahtuu kyytiin...
Mä vähän veikkaan et huomenna sellanen on jo mun!!
Sitä voi sit ajella Turkuun komiasti!!!

Comments (3) | Comment

Mä kuuntelin Paulaa....!!

14.07.2007 20.37 - matkustus 

Oulun Valkosipuliyössä esiintyi Paula "Aikuinen Nainen" Koivuniemi! Hitto se on hyvä! Se on siis niin hyvä esiintyjä, että huh huh! Päästiin "Muken" ja "Rauhan" kanssa eturiviin ku oltiin rohkeita tarpeeksi ajoissa! Paula lauloi kaikki vanhat hyvät ja pisti pari uuttakin väliin - ei liikaa ollu onneksi uusia, pysty hyvin laulamaan mukana!
Sain hyvää kuva- ja videomatskuakin Paulasta, mut miten mä saan ne tänne teidän kaikkien nähtäväksi, en osaa laittaa kuvaa tänne!! JUNTTI! Yritin jo mut en tänne mitään tullu!!
Siellä torilla törmättiin sitten myös "Sarppaan", joka oli nähnyt koko meidän sakin lauantaina "Hauessa!" Että maailma on pieni ja miten se voi tunnistaa mut yhtäkkiä Oulussa??? En käsitä!!Sarppa oli melekone nainen, sanoisinko että aika äänekäs!! Sarpan seurassa oli "taiteilija Jukka" joka on kuulemma tehny tai suunnitellut ainakin Paulan 40-vuotis juhlakiertueen vaattet ja käsin ompelee paljetit "Tanssii Tähtien kans" ohjelmaan! Siellä oli myös yx niistä tanssijoista, siis hirveesti julkkiksia!! Mitäs "Baby.S" tähän sanoo, että mulla on kuva musta ja "taiteilija Jukasta" - kuka muuten johtaa tätä "kesäkuva julkkiksen kans kisaa???"
Nyt sitä ollaan jo sit himassa! Kotiin on kyllä aina kiva tulla!

Comments (7) | Comment

Hyvät kelit....

10.07.2007 14.19 - henkilökohtaiset 

Ajatella. etä perjantaista tiistaihin on satanu täällä Pohojosessa!! Hyät kelit tosiaan ja Oulujärvi pääsi näyttämään parhaita puoliaan.. Tää ei oikeesti voi olla totta, että sen kerran ku mä kerran vuodessa tuun tänne "omalle mökille" niin sataa koko ajan!

No se ei meitä suuresti lannistanu, luonto saa viime kesän kuvan kauden takas ja ois toisaan voinu avata sen konepellin, niin oois pissapojan tankkikin täyttynyt ihan ittekseen aika nopsaa!!
Mehän sitten valloitettiin Janoinen Hauki ja syömällä, laulamalla ja breikkaamalla! "Enrique" pisti kyllä pohjat breikissä - otsa lattiassa, pylly pystyssä ja kengät kopisi niin pirusti! "Purilla" alias "ETANA Maastinenkin" näytti breikkitaitojaan vetämällä aitajuoksijan asentoon lattialle! Se kaipais vielä vähän lisää liikettä vaan jatkoksi, siis ihan kokonaista liikesarjaa. Mut oon varma että "Purilla" osaa breikata parin viikon päästä Turussa jo paljon paremmin!"Uuve" pisti jalkaa liikkeelle käsikeinoin ja "Koskimuki" heitti ukemit ja kuunteli loppuilasta jatkoilla "Kekäle biisiä jatkoila Timantissa!
"Johanna Pakonen ja Paula" lauloivat mahtavasti, Sinikka veti piikkikisassa pisimmän korren, salaisuutena oli että se "joi viinaa"! Barbara, tyylilleen uskollisena oli niin rauhallinen, että mä en aamulla ees muistanu sen olleen matkassa ja hämmästykseni löysin sen parvelta nukkumasta "Von Unta- Von Kyljellään!". Aatelista sukua oleva Barbara ei itsekään kyllä tiennyt että missä oli ja oliko siellä itsekkään!
Mä sain kehuja kylän miehiltä (myös Sinikan Mosselta): "Tanssit kivasti ja et oo hullunman näköinenkään!" "Sulla on niin hyvä ääni, että laula mun kanssa tää biisi!"
Kyllä me oikeita hommiakin tehtiin ku sade lakkas abouttiarallaa tunniksi... puusavottaa aiskittiin ja Enrique keikautti paskahuussin pöntön tyhjäksi "Purillan" kanssa! Mahtavaa! Käytiin myös Riippusillalla ja muutamat juoksi morkkislenkkiä!
Mukavaa oli ja hyvät kelit, ens vuonna otetaan uusiksi! Kiitos osallistujille!

Comments (4) | Comment

Kesäkisaa ja laihdutusvinkkejä!!

05.07.2007 21.55 - terveys 

Kuinka kauan kestää rullaluistella Tapanilasta Myyrmäkeen (reitti kulki Paloheinän läpi - kehä 1 pitkin - Pirkkolan risteykseen - Hämeenlinnan tietä pitkin Myrtsiin)!!???
Se oli mun toinen extream retki tänä kesänä, eka oli lenkkeillen Myllypuroon!!
Silti tää paino ei lähde putoomaan vaikka kuinka yritän kuntoilla, mikä siis avuksi??
Kaverit, te voisitte ajankuluksi laittaa tänne blogiin KAIKKI hyväksi havaitut laihdutuskeinot! Siis sellaset, joilla ootte oikeesti saanu painoo tippumaan!!Aikuisten oikeesti!
Kassit on pakattu ja huomista ootellessa!!!!Ollaan kuulolla!

Comments (4) | Comment

Tiukkaa ajankäyttöä!!

04.07.2007 20.46 - henkilökohtaiset 

Joo oon kuullu kavereilta tuosta, että mulla pitää olla lomallakin tiukka aikataulu - siis kokoajan jotain tekemistä... Niin se taitaa olla! No tänään oli taas yx niistä päivistä kun olin järjestänyt itselle ohjelmaa. Aamusta menin Stadikalle uimaan ja löhöilin helv... kylmässä ilmassa pyyhkeen sisällä pari tuntii (no, kyllä se aurinko sit loppuajasta lämmitti vähän)!! Sit olikin kiirehdittävä kauppaan kun vieraita oli tulossa ja koiratkin piti jossain välissä ulkoiluttaa... Ehdin mä kaikki tekeen ennen klo 16!!
Huomenna on kampaaja...mitähän sitä tekis tälle päälle??? Täytyyhän sitä hiukset laittaa kuntoon kun lähdetään valloittamaan Pohojosta tyttöjen kanssa! Jotain parempaa päälle ja 80-luvun kiharat, thairuokaa, karaokee ja tankotanssia...Mä en kestä!


Comments (1) | Comment

Aurinko armas..

01.07.2007 22.41 - henkilökohtaiset 

... ei olekaan unohtanut meitä! Ihanan lämmintä ollut kaksi päivää! Mulla on ollu vähän liikaa päällä molempina päivinä, kun oli jo tottunut siihen 15 asteeseen... No mut kiva näin.
Luvattiin ensi viikoksikin poutaa ja ollaan kaveriporukan kanssa lähdössä perjantaina mökkeilemään! Mä ootan sitä hulluna! Ekaa kertaa meidän mökille tulee mun kavereita ilman "Muken" valvovaa silmää - työleiriä se on meille kuitenkin sinne järkännyt, mut ei se haittaa! Kaikki kukaan lähtijät tunttu olevan innoissaa puuhommista ja jopa matonpesusta!! Mä veikkaa et meillä tulee olemaan "ihan kivaa"...
Veli on hälyttänyt jo kylän taksimiehet töihin lauantaiksi ku me mennään valloittamaan veljeni paikallinen pubi! Voi kauheeta - mitähän siitäkin tulee??
Perjantaina "rouvat" rokkas Stadissa ja täytyy kyllä myöntää, että ei sitä aina uskois minkä ikäisiä me JO ollaan (jos seurataan humalakäyttäytymistä)! Mäkin innostuin kahdesta kahvasta (siis luit ihan oikein, liukuoven kahvasta) niin, että vedin tankotanssia!! On se vaan ollu hirveetä kateltavaa, vai mitä Sinikka ja Passi Rosita?
Mä oon muuten unohtanu kertoo, että Rasva Rosita on seuraavat 10 vuotta Passi Rosita, koska se unohti tsekata passinsa ennenku lähti Thaikkulaan ja sehän oli menny vanhaksi!!!
"Höyrypäälle" sattuu ja tapahtuu...

Comments (3) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu