PirttiHirmun Päiväkirja

I`m back

13.03.2008 20.51 - henkilökohtaiset 

Moro, on ollu vähän taukoo-on ollu tärkeempää tekemistä! Onnex kukaan ei pakota mua kirjoittamaan tänne, ihan vaan omasta aloitteesta saa tätä tehdä! Kirjoitin muuten salibandyn puolivälierä ennakon tänne, mutta jostakin syystä se ei tallentunut.
Veikkaukset olisivat osuneet kohdilleen; Oilers hakee yllätystä ja muut ennakkosuosikit porskuttavat vakuuttavasti kohti välieriä! Täytyy sit yrittää tehdä se välierä ennakko tänne kun sen aika koittaa.
Olin tänään jälki-istunto valvonnassa 16-18. Yks 9-luokkalainen poika nukahti sinne, kollega herätti sen tasaisesta kuorsauksesta. Eräs ärsyttävä 7-luokkalainen poika piti lähettää sielktäkin kotiin kun ei osannut käyttäytyä, vaikee tapaus! Laskeskelin tuossa muuten että selaset 11 viikkoo koulua jäljellä kun se auutuas kesäloma alkaa. Me ollaankin menossa opettajien kanssa kaupunkilomalle heti ensimmäisellä viikolla. Parasta aikaa äänestämme matkakohdetta ja vaihtoehdot ovat: Barcelona, Lissabon, Praha ja oliko se Köpis?? Mulle on periaatteessa ihan sama minne mennään, aion olla turisti ja stressaamatta mistään mitään. Kattellaan minne sitä sitten lennetään...

Comment

Comments

Loman tarpeessa (anon, 14.03.2008 19.47)

Jos ollaan ihan tarkkoja ni tavallaan koulua on jäljellä 8 viikkoo. Koska eihän sellasia puolikkaita viikkoja lasketa, tarkotan esim pääsiäistä ja vappua!? Nehän katkasee kivasti normiviikon;)...Aamukampa kehiin.

(anon, 05.04.2008 00.42)

Millaiset säännöt on koulunne jälki-istunnoissa? Nukkuminen siis on ilmeisesti kiellettyä. Mutta onko istuttava hiljaa ilman tekemistä vai saako esimerkiksi lukea jotakin?

(anon, 05.04.2008 00.46)

Vielä: onko koulunne jälki-istunnoissa niin paljon oppilaita, että tarvitaan useampia valvojia. Vai onko eri valvojilla erilaiset tehtävät?

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu