PirttiHirmun Päiväkirja

Ulkomailla...

27.03.2008 19.25 - harrastukset 

Tulin pääsiäislomalta takaisin kouluun ja multa kysyttiin: "Missä ulkomailla sä taas oot ollu?" - " No, Porin lähellä mökillä, jos sitä nyt voi ulkomaaksi kutsua!"
Ilmat olivat siis mahtavat ja kasvot ovat saaneet kai jonkin verran väriä ku tällanen kysymys esitettiin.
Loma meni ihan ok, paremmin kuin hiihtoloma - siis kesälomaa ootellessa!Siihen on muuten enään 10 viikkoo!
Kävin eilenkin sitten vissiin "ulkomailla" - Povoossa katsomassa säbää. Yli 400 katsojaa, aika hyvin naisten play off  peliksi! Tunnelmaakin riitti; Nakkisormien kannustusjoukot ja porvoolaiset kylähullut loivat aidon tunnelman jokseenkin latomaiseen halliin!
Mielenkiinnolla odotan myös miesten lätkän finaaliparia...Viime vuonna Jokerifanien käyttäytyminen Oulun raksilassa oli niin käsittämättömän typerää, että jo senkin vuoksi toivon Bluesin voittavan - jos vaikka niillä olis yhtään fiksummat fanit, vai onko sellasia muuten ees olemassa?

Comment

Pääsiäislomalle mökille...

19.03.2008 19.01 - henkilökohtaiset 

Ihanna, huomenna alkaa pääsiäisloma. Olemme varanneet kavereiden kanssa mökin, jostain "Kultarannasta"! Oon jo pakannu kamppeet, huomenna ruokaostoksille ja sitten vaan matkaan. "Tytötkin" pääsee maastoon ja möksälle, mukavaa vaihtelua niillekin!
Taidetaan ottaa vähän häppää, pelata lautapelejä, saunoa ja syödä hyvin. Tuosta syömisestä muuten tulikin mieleen, että multa otettiin tässä viikko takaperin verikoe ja verenpaine. Järkytys: mulla oli kolesteroliarvo (nimenomaan se huono) koholla! Mullahan on menny viikko tässä taivastellessa ja miettiessä mistä se johtuu. Olen tullut siihen tulokseen, että suurin syy on perimä!!! Saakeli soikoon, ärsyttävää! Nyt muka pitäis sit seurata tarkempaan omaa ruokavalioita ja 2-3 kk ja sen jälkeen mennä uudestaan ottamaan verikoe! Omasta mielestä mä syön terveellisesti, kai mun pitää syödä vielä terveellisemmin, mutta en nyt ainakaan pääsiäisenä!!Pakko saada muutama suklaamuna, siideri ja sipsejä...hih! No joo, mutta mukavaa pääsiäistä kaikille ja rentoutukaa!

Comment

"Lumiukko" sulaa kohta...

18.03.2008 21.13 - peruskoulu 

"Lumiukko" on pannu ranttaliksi - tuli pari soittoo naapuri koulusta ja puistosta. "Lumiukko" oli ollu kavereidensa kanssa häiritsemässä toisessa koulussa, tuijotellu ikkunasta sisään jne. Sen jälkeen siirtyny torille polttelemaan vessapaperirullia ja heitelly niitä puiden latvoihin ja oksille!
Huomenna lumiukko sulaa mun käsissä...PirttiHirmu laittaa sille porkkanan suuhun ja kouluttaa vähän...ihan vähän vaan!

Comment

Otteita kokeista...

16.03.2008 19.43 - peruskoulu 

Kenelle ja mistä syystä abortti sallitaan?
- raskaana oleville
- abortti sallitaan niille jotka on raskaana tai tuntee olevansa, naishenkilöille.

Kuinka ehkäsiylaastari ehkäsiee, kuinka sitä käytetään ja kenelle se sopii?
- ehkäisylaastari ehkäisee huonosti. Päivää ennen yhdyntää. Sopii molemmille.
- Se erittää nestettä, joka tuhoaa hormoneja, Sopii irtosuhteita käyttävälle.

Mitä seksuaalisuus tarkoittaa?
- Tuntee muihin ihmisiin seksuaalista tunnetta, esim.alapäähän.

JEP, JEP!

Comments (2) | Comment

ADHD

14.03.2008 21.47 - asuminen 

On taas ollu virtaa enemmän ku laki sallii - miten sen sais pois multa! Oikeesti itteenikin alkaa kohta hatuttaan ku kaikki muut osaa relata ja mää en! Pakko alkaa opetteleen se taito, oiskohan siihen mitään kurssia??
"ADHD" oli siis tänään töissä (tuntia aikaisemmin vahingossa), tuli kotiin ja vei koirat pitkälle lenkille, tuli kotiin ja siivosi koko asunnon, teki lettuja ja lähti heti paistamisen jälkeen lenkille, meni suihkuun, vei koirat ja otti muutaman kaljan!
Mun Tex Mex voileipäkakku sai muuten mahtavan suosion opehuoneessa (tekasin sen eilen). Huippu hyvää ja kukaan ei meinannu ees uskoo et oon tehny sen ite! Millanen kuva niillä on oikeen musta? En kässää!

Comment

I`m back

13.03.2008 20.51 - henkilökohtaiset 

Moro, on ollu vähän taukoo-on ollu tärkeempää tekemistä! Onnex kukaan ei pakota mua kirjoittamaan tänne, ihan vaan omasta aloitteesta saa tätä tehdä! Kirjoitin muuten salibandyn puolivälierä ennakon tänne, mutta jostakin syystä se ei tallentunut.
Veikkaukset olisivat osuneet kohdilleen; Oilers hakee yllätystä ja muut ennakkosuosikit porskuttavat vakuuttavasti kohti välieriä! Täytyy sit yrittää tehdä se välierä ennakko tänne kun sen aika koittaa.
Olin tänään jälki-istunto valvonnassa 16-18. Yks 9-luokkalainen poika nukahti sinne, kollega herätti sen tasaisesta kuorsauksesta. Eräs ärsyttävä 7-luokkalainen poika piti lähettää sielktäkin kotiin kun ei osannut käyttäytyä, vaikee tapaus! Laskeskelin tuossa muuten että selaset 11 viikkoo koulua jäljellä kun se auutuas kesäloma alkaa. Me ollaankin menossa opettajien kanssa kaupunkilomalle heti ensimmäisellä viikolla. Parasta aikaa äänestämme matkakohdetta ja vaihtoehdot ovat: Barcelona, Lissabon, Praha ja oliko se Köpis?? Mulle on periaatteessa ihan sama minne mennään, aion olla turisti ja stressaamatta mistään mitään. Kattellaan minne sitä sitten lennetään...

Comments (3) | Comment

Haastatteluvuorossa "Miiperoinen"

02.03.2008 19.05 -


1. Entisenä jääpallon pelaajana kerroppas lukijoille yksi
legendaarinen jääpallisti (nimi ja miksi oli hyvä/mielenkiintoinen
pelaaja)? Ja kuka on tämän hetkinen jääpallokenttien "kunkku"?


Veikko Niemikorpi, kulmalyöntien spesialisti. Tämän hetken ”kunkku” on Mika Mutikainen.

2. Mukavin muisto kaukalopallo ajoiltasi?

Mahtavat venäjän matkat!

3. Olet paljasjalkainen hesalainen, mutta viivyit aika pitkään keski-
suomessakin. Mitkä ovat Helsingin ja Jyväskylän parhaat puolet
(mainitse molemmista kolme)?

Helsinki
1.Tapahtumat
2.Shoppailumahdollisuudet
3.Helppo lähtea maailmalle

Jyväskylä
1.Kaikki lähellä
2.Urheilumahdollisuudet
3.JYPHT

4. Suomen-ruotsalaisena olet kokenut kovia Helsingissäkin... kerroppas
yksi tarina kouluajoiltasi, jolloin suomalaiset ovat teitä kiusanneet!

Suomalaiset kiusasi ja haukku meitä hurreiksi ja silloin juostiin aina pakoon, niin nopeesti kuin päästiin….

5. Uusin harrastuksesi on golf; lyhyesti yhdellä lauseella; Miksi
minun pitäisi aloittaa golf?  

Siinä on riittävästi haastetta sinullekin!


6. Olet myös innokas musiikkinainen... Kolme parasta vinyyliäsi ovat:

1.Eva Dahlgren
2.Boney M
3.Baccara

7. Täytät tuota pikaa "pyöreitä". Mitä odotat juhliltasi ja miten olet
valmistautunut niihin?  

Olen valmistautunut niihin jo lähes 40 vuotta ja odotan hauskaa rentoa meininkiä.


8. Unelma mitä et ole vielä toteuttanut...

Golfmatka jonnekin läpöiseen paikkaan.

Kiitokset haastattelusta!

Comment

Sekalaista jutunjuurta!

01.03.2008 20.23 - henkilökohtaiset 

Mailissa oli kutsu tulla viettämään Ylläkselle wappua! What a great idea, ja itse asiassa itsekin huomasin metrossa tämän saman houkutusmainoksen. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin kieltäytyä matkasta sillä laskeskelin, että aika kalliiksi se tulee & koirille tulee hankkia hoitaja 4-5 päiväksi (vappuna, ei kivaa kenellekään).
Olin koulutuksessa urheiluopistolla. On se vaan niin mukava ympäristö olla; hyvääå ruokaa, siistit tilan kaikin puolin ja urheilumahdollisuudet vailla vertaa. Kumpa joskus pääsis töihin sinne!!
Kalenteri täyttyy taas pikaisesti kaiken maailman koulutuksista ja velvollisuuksista; oon aika monessa mukana, alkaa jo hirvittämään, että mihin kaikkeen sitä itsensä laittaakaan. Vielä olis viikon aikaa pohtia hakeeko yhtä paikkaa vai jättääkö sen roolin muille. Pientä painostusta on tullut, että paperi pitäis laittaa...kukakohan sen tekin mun puolesta? Onx innokkaita??
Naisten salibandyliiga on saatu päätökseen ja parhaillaan käydään neuvotteluja kuka ottaa kenetkin vastaansa. Teen ennakkoa kuhan vastustajat saadaan selville!
Hyvää viikonloppua!

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu