PirttiHirmun Päiväkirja

Kelta-mustat...

31.03.2007 21.03 - urheilu 

Eilen olin TAAS lätkämatsissa! Pikkusen oli ruuhkaa kun kaikki Espooolaiset oivat heränneet talviunestaan ja huomanneet, että oman kylän pojat ovat päässet välieriin! Koko perheen voimin sitä sitten saavuttiin katsomaan Länkkärille! Ei mennyt ku 40 min AUTOLLA perille, just matsin alkuun ehdittin. Etäkärpät pitivät kyllä tunnelmasta huolta ja muutenkin tuntui, että ne Espoolaiset olivatkin suurimmaksi osaksi maalaisjoukkueen, eli Kärppien kannustajia! Tunnelma oli hallissa mahtava ja peli oli äärettömän fyysistä sekä välierille sopivan "kuumaa". Kelta-mustat voitti oltuaan mielestäni se kärsivällisempi joukkue.
Tänään oli myös kelta-mustien päivä! Porvoon salibandyseura voitti seuran historian ensimmäisen SM-mitalin naisten sarjassa - hekin pelaavat kelta-mustissa peliasuissa!!Onnea Kiukulle!!
MUTTA myös toinen kelta-musta joukkue voitti tänään! Kärpät otti kolmannen ja ratkaisevan voiton Bluesista jatkoerän jälkeen ja finaali kutsuu Raksilan herroja! Huippua - pääsee pääsiäisenä katsomaan hokia!JES!
Ostin muuten tänään puhelimen: huippuhienon Sonyn! siinä on kaikkia mukavia juttuja, joihin pitää vielä tutustua!! Takkikin löytyi viime hetkellä, se oli vaan pakko ostaa ku oli "tarjouksessa". sitä on pitkään kyylätty, et milloin se hinta alenee!!
Naiset aloittavat muuten lätkän MM-kisat ihan muutaman päivän sisään. Saas nähdä miten akkojen käy...??

Comment

EI VOI OLLA TOTTA!

28.03.2007 22.18 - aikuisopiskelu 

Oli hampaat pudota suusta kun luin äseken naissalibandy.net:n jutun äsken! Tapanilan Erä se vaan jaksaa yllättää!!! Urheilukanava on tarjonnut yhtä naisten finaalipeliä näytettäväksi telkkarissa jos SSV; miehet tiputtaa Trackersin suoraan kolmessa ottelussa.Yllättäen Erän valmennusjohto on antanut pelaajiston päättää kuinka tehdään, sillä tämä mediamahdollisuus naisille olisi tarkoittanut myös että Keppanan pelipäivää olisi muutettu pelattavaksi 1.4 (alustavan suunnitelman mukaan peli pelataan 2.4)! Pelaajisto on päättänyt mennä alustavan suunnitelman mukaan ja saaamme jäädä odottamaan seuraavaa armonpullaa!
Tiedän, että siellä on ajateltu palautumisaikaa, matkustusaikaa jne, mutta silti - onko sitä media-aikaa mietitty ollenkaan? Kitistään ja kitistään, että miksi naisten pelejä ei näytetä tv:ssä, no ei tarvi enää miettiä! Tämä oli jo toinen kieltäytyminen ottelun televisioinnista!
Kuinka me ikinä saadaan vietyä tätä naissalibandyä eteenpäin jos suhtautuminen mediaan (sen kerrankin ojentaessa kättä) on tälläistä! Lapsellista! Omaa napaa tuijotetaan ja viis siitä kuinka lajia viedään eteenpäin! Erän valmennukselta mielestäni myös munaton ratkaisu, anteex nyt vaan!Muistaakseni nimenomaan sieltä suunnalta on tullut kommenttia siitä kuinka seurojen, valmentajienja koko salibandyväen tulisi osata keskustella avoimesti, olla  yhteistyökykyinen ja viedä YHDESSÄ TÄTÄ LAJIA ETEENPÄIN! Joopa joo! Hoh hoijjaa!

Comment

Suomalaisvahdeille kiintiöt?

28.03.2007 11.35 - urheilu 

Ilta-Sanomien urheilusivun juttu oli musta hauska ja hyvä!!Suomalaisilla veskareilla menee NHL:ssä niin hyvin, ne siis torjuu kaikki, että toimittaja heitti läpällä, että jospa NHL:n laittais kiintiöt monta Suomi-veskaa saa torjuu ensi kaudella siellä!? HIH!Loistavaa, vaikka eihän se meidän veskoille olis oikeesti hyvä juttu! Mutta näin meillä SUOMESSA on LOSTAVAT MAALIVAHDIT!

Comment

Sähläämässä

26.03.2007 20.50 - mainonta 

Olin tänään kaveriporukan kanssa sähläämässä pikkuruisessa liikkasalissa. Tunti touhuttiin ja hikihän siinä tuli! Mukavaa oli!Takareisi on edelleen kipeä kevätlenkkeilystä ja ekan spurtin aikana tuntuikin, että se repeää (verryttelyä mun koivet ei oo saanu herran vuosiin...)!!
Hulluttelu päivätkin alkavat keskiviikkona, pitäisköhän sitä kävästä pyörähtämässä? Aina sieltä jotain mukaan tarttuu. Siis kai se on käytävä kattomassa mitä kivaa on tarjolla.
Töissä on niin paljon hommia ja muistettavaa, että musta tuntuu etten pysy aikataulussa ollenkaan. Aina kun saa jonkun asia hoidettua, tulee uusi asia tilalle!!
Kun olen harrastanut näitä veikkauksia sivuillani, niin pannaanpa taas yx käyntiin..
Naisten säbämestri tänä vuonna on??? (NST vai ERÄ)
Mä veikkaan....NST! Miksi, no siksi, että tahtotaso, pelitaktiikka ja maalaisyleisö vie nakit voittoon.Comments (4) | Comment

Siivousta

25.03.2007 20.39 - asuminen 

Kellot on sit siirretty kesäaikaan!!Mitenköhän se vaikuttaa huomiseen heräämiseen??
Oon tänään siivoillu; auton imurointi ja puhditus sisältä, pihan haravointia, grillikin pääsi omalle paikalleen terasssille tuulettumaan, ja pari koneellista pyykkiä on tännä pyörinyt! Eli ihan tehokkaasti tää päivä on menny...
Montakohan koulupäivää on jäljellä?? Onx kukaan laskenu?? Mä olisin jo kesäloman tarpeessa!
Säbän finaalipelit alkavat tulevalla viikolla, kiva päästä katsomaan niitä pelejä. Erä ja NST;hän sitten lopulta taisteleen kannusta! Saas nähdä kumpi sen vie...!!

Comment

Kevät on penkkiurheilijan parasta aikaa..

23.03.2007 21.22 - harrastukset 

Justiinsa!Välieriä, uimarenkaita, finaaleja /pronssiotteluita, mitaleja tai pettymyksiä, paljon mustelmia ja uhrauksia joukkueen eteen! Penkkurheilija samaistuu kevään tärkeimpiin otteluihin odottaen pelipäiviä ja siirtämällä kaiken muun tarpeellisen (kuten oman liikkumisen) muille päiville!Elämä kulkee ja rytmittyy omien suosikkijoukkueiden tai suosikkilajien pelien mukaan. Penkkiurheilija elää samantapaista elämää kuin itse urheilijatkin(lähes yhtä raskasta). Joukkueen tappiot tuntuvat, voitoista riemutaan, mutta penkkkiurheilija unohtaa ne huonot hetket nopeammin.
Oon huomannu itsessäni penkkiurheilijan piirteitä, se on oikeesti huolestuttavaa! Vakavampaan suuntaan ollaan menossa sillä ens viikolla on pakko mennä katsomaan Blues-Kärpät matsia vaikka jo kerran lupasin olla menemättä sinne "hullujen" joukkoon! Jos se Erkki Rajamäki taas teloo Kärppien veskan niin mustakin tulee hullu!Olix se viime vuonna ku se telo Backströmin??
No pannaas taas vetoja pystyyn; mitkä joukkueet on finaalissa lätkässä?
Jos joku ei tienny niin välieräparithan on Jokerit-HPK ja Kärpät-Blues!
Mä veikkaan et HPK ja Kärpät menee jatkoon!

Comments (3) | Comment

Joskus kiitostakin

22.03.2007 17.44 - ihmissuhteet 

Talviurheilupäivä onnistui loistavasti. Kaikissa pisteissä oli mennyt mukavasti ja kukaan ei loukkaantunut henkisesti tai fyysisesti, ei ees hyväkuntoiset kollegat;)!Saimme kiitosta hyvistä järjestelyistä, se tuntui kivalta!
Muutama päivä sitten juttelin entisten valmennettavien kanssa ja hekin antoivat kiitosta siitä kuinka olen osannut sytyttää pelaajat "puhaltamaan samaan hiileen." Sekin tuntui äärettömän hyvältä, mutta näin se vaan on, että ihmisten arvon tietää ja (suomalainen) tunnustaa vasta kun aika on ohi ja on ehtinyt saamaan hiukan erilaista kokemusta muualta.
Kiitokset kuitenkin Jose, 22 ja köyhän miehen Janina Forstel!!!

Comment

Talviurheilupäivä

21.03.2007 07.28 - työ 

Meillä on koulussa tänään talviurheilupäivä! Täytyy myöntää, että se on pikkasen liian myöhään katsoen tätä säätä, mutta miten sitä olisi osannu tammikuussa ennustaa, että tää talvi on näin lyhyt??? No ei se mitään - sillä vaikka se olis ollu just ennen hiihtolomaa, niin yläasteen oppilaat olisivat oletettavasti valinneet lajinsa samalla tavalla kuin nyt! Eli suurin osa valisti KÄVELYLENKIN!!!Ajatelkaa, musta se on tylsin vaihtoehto kun tarjolla olis ollu säbää&sisäfutista, keilailu&kävelylenkki, aerobic&venyttely&kävelylenkki, laskettelereissu Messilään ja uinti.Oppilaat ajattelevatkin asian niin, että mistä pääsee nopeiten kotiin ja mikä on helpoin suorittaa! Tehtiinpä kollegan kanssa sitten tarkoituksella megapitkä kävelylenkki - 2 tunnin retkeily!! Saa nähdä mitkä ovat kommentit huomenna ja montako on saanut rakkuloita jalkoihin (sillä ei ne viitsi pukeutua kunnolla kuitenkaan, vaikka siitä vallan kuuluttettiin keskusradiossa)!!! No ittepähän kärsivät ja oppivat KANTAPÄÄN kautta!
Ai niin KIITOKSET CANAL PLUSSALLE KUN NÄYTTIVÄT KÄRPPIEN PELIN EILEN!!

Comment

Koirien ulkoilutussää...

19.03.2007 16.18 - henkilökohtaiset 

Perkules MIKÄ KELI! Räntää sataa vaakatasossa ja loskaa nilkkaan asti! Aivan mahtavaa ulkoiluttaa koiria!!Helekkari, meni hermot! ja se kun ei siihen pelkään ulkoiluttamiseen lopu vaan sit alkaa se show - pesu! Mun sanat ei vaan nyt riitä sanomaan mitään!
Valitetaan nyt ku vauhtiin päästiin! Jälleen Canal plus on valinnut ottelun pääkaupunkiseudulta; Jokerit - Ilves, viimeksi oli HIFK - HPK, että sellasta! Kärpätkin pelaa, mutta eihän sitä viitsitä Ouluun tai Lahteen asti mennä kuvaamaan!!Tai ne ei varmaan tiedä että Oulussa pelataan lätkää!! Järkyttävän läpinäkyvää OIKEESTI!
Mitähän ne sit tekee ku Kärpät ja vaikka Tappara on finaalissa? Canal plus varmaan lopettaa toimintansa just ennen finaaleja!!

Comments (1) | Comment

Takatalvi yllätti pääkaupunkiseudun

18.03.2007 21.00 - henkilökohtaiset 

Mistä vetoo et huomenna on tuollanen otsikko jossakin sanomalehdessä! Mut tää päivä oli kyllä käsittämätön! Aamulla pysty haravoimaan pihaa, mullakin oli pyykit ihan ulkona kuivumassa ja nyt tein lumitöitä ja nostin pyykit, joissa oli ainakin 3 sentin lumikerros, pesuhuoneeseen kuivumaan! Tässä sitä nyt ollaan...krookukset jo nosti päätään mullan alta ja nyt se on lumen peitossa!!
Säbämatsi oli huippuluokkaa ja katsojia mukavasti (519)!! Kentällä ei ollut yhtään "huoraa", yleisö oli tyytväinen omien esitykseen, heitä ei "hävettänyt". Tuomarit hoiti hommansa kunniakkaasti, ne ei ollu "paskoja" ja niille ei näytetty keskisormea!
Tästä lähtien mä meen siis säbänttiä katsomaan enkä lätkää...(ehkä)!

Comment

Koontia viikonlopusta

18.03.2007 07.46 - henkilökohtaiset 

Perjantai;
Olin tomerana aamusta ja uin taas oppilaiden kanssa (niitä oli kax peräti)!!!
Töitten jälkeeen siivosin-vallan luutusin lattiat, tamppasin matot ja vein tavaraa varastoon (luistimet jne..).Illalla rentouduin oluen, saunan ja pötköttelyn kera. Uni tuli silmään ennen ku ehdin tv:n sulkea!
Lauantai:
Aamusta ryhdyin tutkimaan miten saisin sen pelikirjan tehtyä, sillä ilmoittauneita oli nolla ku pyysin apua siinä näillä sivuillani, te ette varmaan huomannu sitä sit????(eilen kyllä Tsöppö sentäs kysy ystävällisesti oonko saanu apuu siihen!).Apu oli kuitenkin lähempänän kuin uskoinkaan ja saatiin se almost valmiiksi!Mahtavaa - yx ressi vähemmän!!!
Päivällä kävin nopeesti kaupoilla, juoksutin koirat v-maisessä räntäsateessa, tein ruokaa ja ehdittiin hienosti vielä BLUES-TAPPARA otteluun.Valitsin siis lätkän vaikka lähempänä olis ollu tarjolla THILLER-ottelu Erä-Rupu! Rupu sai horjutettua Keppanan itseluottamusta, mutta kokemus vei voiton jatkoajalla! Blues pelissä oli ekaa kertaa fiilistä; porukkaa oli aika mukavasti ja Mansestakin oli saapunu porkkanapöksyjen kannattajia hirveesti! Muutamia huomioita katsomosta: peli oli sekavaa, tuomari otti roolia ja anto miljooona mintsaa jäähyjä molemmille. Pelaajat kävi kyllä myös ylikierroksilla! Tappara = Pappara, kentällä oli "HUORIA" ja Bluesin peli "HÄVETTI" kannustajiaan. Tuomari oli "PASKA"!Huh, huh mitä kieltä siellä käytetään!!!
Tänään sunnuntaina:
Olis tarjolla säbää, jos vaikka sitä menis nyt katsomaan ja tekis illalla koulujuttuja (jos vaikka jaksais suunnitella jotain tulevalle viikolle!).

Comment

Säbän välieräennakko

15.03.2007 20.21 - urheilu 

Viikonloppuna alkaa säbän (naisten) välierät. Yritän tässä veikata kuinka ottelupareissa tulee käymään:

ERÄ - SBS Rupu
Erä on kyllä selkeä ennakkosuosikki tässä parissa! Rupu tiputti kuitenkin jo yhden ennakkosuosikin, joten mikä ettei se voisi ainakin heiluttaa kotonaan Erän tähtisikermän itseluottamusta. Eräläisten tulee juuri uskoa itseensä eikä pelätä tappioita. Pari vuotta on menny Tapanilan tyttöjen kirkkaimmasta mitalista, mutta tänä vuonna se on jälleen saatavilla jos...
Rupun kotihalli on yksi vaikeimmista paikoista pelata ja siinä piilee Rupulaisten taika! Yksi voitto olisi kuitenkin vieraistakin otettava, pystyykö Huittisten Hullut Hupakot sen tekemään??
Veikkaan kuitenkin Erälle 3-1 voittoa!


NST - PSS

Tässäkin parissa on yllättäjä jatkossa; nimittäin Porvoon lakut pisti Classicin jäätelöt sulamaan kesikselle ja jatkavat nyt matkaansa kohti aurinkoa...mutta riittääkö potku finaaleihin???
Molemmilla joukkueilla on yleisö loistavasti joukkueen tukena ja hurmosta löytyy varmaan sekä Lappeenrannasta että Porvoosst!
Tämä ottelusarja menee todennäköisesti jopa viidenteen peliin ja veikkaan että pari peliä menee jatkoajalle ellei jopa rankkuskaboihin. Maalivahtipeli on NST; n vahvuus, mutta PSS näytti taktillisesti närhen munat Mansen flikoille - saa nähdä mitä Velli on keksinyt NST;n naisvartioinnin purkamiseksi?
Villi veikkaus 2-3 Porvoo tekee Ässät!!!

Laitetaanpa veikkaus pystyyn! Arvaa finaalijoukkueet näistä pareista!

Comments (3) | Comment

58 päivää armonaikaa!!

14.03.2007 20.58 - IT-ala 

Huh, huh alkaa jo jännittämään! Salibandyn MM-kisat käydään Tanskassa 58 päivän kuluessa ja mä en oo tehnyt joukkueeni eteen vielä juuri mitään. Se pelikirjakin on vielä vaiheessa (pitäis olla valmiina pääsiäiseksi)!! Se on muuten sen vuoksi tekemättä ku se pitää tehdä englanniksi ja en oo varma osaanko liittää mun komeet taktilliset kuviot ja tekstin hienosti koneella... Tarvitsisin siis apua joltain tietsikkanörtiltä joka osais ne näppärästi tunnista tehdä!! Mä voisinki ottaa nyt sellasia ilmoittautumisia vastaan et kuka haluaa tulla tekemään sitä???? Jos tulee kauheesti halukkaita niin sit valitsen hakemuksen perusteella ;) heh!

Comment

Kevään merkkejä..

13.03.2007 21.17 - uutiset 

Näin tänään ekan rullaluistelijan! Huippua!
Toivottavasti ei tuu takatalvee...
Millaisia kevään merkkejä te ootte nähny, rakkaat lukijat???
Kommentteja odotellessa...

Comments (10) | Comment

After ski raporttia

13.03.2007 20.01 - viihde 

Lauantaina oli tosissaan huippupippalot MountVuorimiehessä! Puuha-Leka täytti vuosia ja järkkäs kivat bileet!Toppavaatteissa tietenkin mentiin paikalle, koska luvassa oli terassilla istumista! Lämmintä riitti sekä vaatetuksen osalta, että syömisten ja juomisten osalta! Tarjoilu oli huippua, koska jokainen sai ottaa baarista juotavaa niin paljon kuin halus ja jos siihen ei jaksanut kättänsä ojentaa niin pystyi myös walkie takien avulla pyytää keittiöstä kaakaoista, ihanaa juomaa!Ohjelmassa oli pulmaista ratkontaa, johon allekirjoittanut ei pystynyt paneutumaan hyvien tarjoilujen vuoksi! Osa jaksoi ratkoa 3-4 "kiipeliä".
Puuha-Leka oli saanut vihjaavia lahjoja - liittyen omaan harrastamattomuuteen (josta tehdään väkisin harrastus) ja nykyiseen harrastukseen!
Äkkiä se kello olikin vähän yli kolme yöllä! Taksilla kotiin ja pelonsekaisin tunnelmin odottelemaan sunnuntaiaamun "aurinkoista olotilaa!"
Ei onneksi ollut mitään kamalaa olotilaa, väsymys oli iltapäivällä järkyttävä, mutta siitäkin on jo selvitty!!Täytyy sanoa, että olipa mukavaa!!

Comment

Uintia...

09.03.2007 13.02 - työ 

Tänään ajattelin olla pirteä ja osallistua oppilaiden kanssa uintiin (jos se vaikka vähän madaltais kynnystä tulla uimaan, ope antaa esimerkkiä ja saa itse samalla liikuntaa).
Klo 8.10 alkavalla tunnille oli yksi oppilas (ryhmä koko 11) ja hän oli tunnollien ja ui minun kanssasi!Seuraavasta ryhmästä (12) ui 6! Mahtavaa, ennätys tällä viikolla!
Oppilaat kysyivät minulta: "Miksi sä laitat meille uintia, vaikka tiedät ettei me siitä tykätä - tai ainakaan suurin osa ei tykkää!" No piti sitten 9-luokkalaisille selventää, että me opettajat käytämme opetussuunnitelmaa "käsikirjana" ja minä en tosiaakaan saa ihan itse päättää mitä me tehdään ja mitä ei! Se tuli hieman yllätyksenä oppilaille!!
On niillä vielä paljon opittavaa, raukat!
Tänään pääsee herkuttelemaan ja syömään siipiä ja joutuu varmaan apri kaljaa nakkaamaan huiviin. Huomenna onkin sitten After Ski bileet!!Kivaa!!


Comment

"Ei ole mun numerosta pois!"

06.03.2007 21.47 - työ 

Tällä viikolla aloitin oppilaiden kanssa uinnit, kun jää tilanne heikkeni äkillisesti täällä pääkaupunkiseudulla. Seuraavat kolme viikkoa raportoin teille joka ryhmän uimareiden saldon ja ehkä vähän "selityksiä" miksi ei voi uida. Lappuja satelee nimittäin aikalailla nämä kolme viikkoo ja se on jo alkanut!!!
Tänään kymmenestä oppilaasta (10) viisi (5) vaivautui paikalle ja heistä kaksi (2) ui! Saldona lisäksi kahdelta lappu, molemmat aiheellisia ja "menevät läpi". Pari kertaa piti laskee kymmeneen ja hokee itselle - "Tää ei ole mun numerosta pois, älä hermostu!". Aika jännää kun koulu maksaa oppilaille uintikerrat, niin oppilaat eivät tule edes paikalle ja sitten kun ollaan menossa tutustumaan johonkin uuteen lajiin, osa oppilaista ilmoittaa "peruskoulu ei saisi maksaa mitään" tai "ei mulla oo rahaa". Rahaa on kuitenkin napakorun ottamiseen ja pissis vaatteisiin!!
Lisäksi muslimithan eivät voi osallistua "yhteisuintiin", joten he käyvät uimassa omalla ajallaan ja tuovat opettajalle kuitit tai uinninopetuksen diplomin. Osalle sekin on liian vaikeeta - vapaatunteja kyllä pidettäis vaikka uimaan ei mentäiskään omalla ajalla!
Liikunnanopetuksen ihanuutta....

Comment

Hellu & Pinja

04.03.2007 21.41 - viihde 

Olin perjnataina Tampereella katsomassa salibandyn puolivälierämatsia. Vieressäni hääräsi pari pikku likkaa; Hellu ja Pinja. Tässä heidän säbämatsin anti minulle...

1. erä
Pinja ja Hellu on kaverukset ja Pinjan äiti istuu yläpuolellani. Pinja on saanut ottaa kaverin mukaan peliin. Tytöt juoksevat hallissa, Pinjan käydessä aina välillä äitinsä luona. Erän loppupuolella tapahtuu jotain epämukavaa, sillä Hellu ei halua enää leikkiä Pinjan kanssa. Pinja tulee kertomaan siitä äidilleen.

2. erä
Taistelu jatkuu; Hellu on itsepäinen ja juoksee Pinjaa karkuun. Pinja käy taas äitinsä luona sanomassa, että Hellu ei leiki hänen kanssaan. Äiti kertoo, että Pinja voisi nätisti kertoa Hellulle, että leikitään yhdessä. Tomerana Pinja lähtee Hellun perään - mutta Hellu karka kynsistä toiselle kentälle, väliverhojen taakse. Pinja huutaa perään "Haluan leikkiä sun kanssa!", mutta Hellu ei kuuntele. Pinja pahoittaa mielensä ja tulee itkien katsomoon äitinsä viereen. Äiti: " Minä en enää teitä ota mukaan kun ette osaa yhdessä leikkiä. Mene vielä kauniisti pyytämään Hellua leikkimään kanssasi." Pinja lähtee jälleen Hellun perään, mutta Hellu karkaa jälleen käsistä. Pinja jatkaa tarmokkaasti takaa-ajoa ja hetkeen tyttöjä ei näy mailla eikä halmeilla.

3.erä
Tytöt juoksevat erätauolla tyhjällä kentällä, Hellu edellä ja Pinja perässä. Pinja purskahtaa itkuun kentällä kun ei tavoita kaveriaan ja äiti kiirehtii katsomosta lohduttamaan tyttöä. Hellu on tullut myös lohduttamaan Pinjaa. Äiti ottaa molempia tyttöjä kädestä kiinni ja pitää kaiketi kasvatuksellisen puhuttelun molemmille.
Hellu ehdottaa jotain leikkiä Pinjalle, johon hän suostuu. Peli alkaa ja tytöt poistuvat pelikentältä. 2 minuutin kuluttua tytöt tulevat katsomoon kysymään Pinjan äidiltä josko he voisivat ostaa makkarat?! Äiti ei suostu tähän. Pinja ottaa hörpyt äidin vishypullosta, Hellukin haluaa. Äiti laittaa tytöt hakemaan mukit kahviosta ja mukiin he voisivat hakea vettä vessasta. Tytöistä se oli loistoidea - ei kun matkaan. 3 minuuttia ja tytöt tulevat Cokismukit kädessä katsomoon nauttimaan vedestä... 20 sekuntia ja Hellu keksii, että "leikitään Prinsessaa ja limaa!" Tytöt santäävät katsomon taakse leikkimään. Muutaman minuutin kuluttua Hellu ja Pinja tulevat katsomoon vaatimaan äidiltä päähierontaa. Molemmat asettaisivat päänsä äidin reiden päälle ja äiti saisi hieroa. Toive toteutuu!
30 s ja tytöt nousevat makuulta ylös ja hörppäävät vettä.

Jatkoaika
Tytöt liitelevät tyhjällä kentällä kahdestaan. Hellu esittää nukkuvaa välillä. Peli käyntiin ja
tytöt pois kentältä. Kaverukset alkavat leikkimään piilosta. Hellu joutuu laskemaan ensiksi ja peittämään silmänsä; hän kuitenkin kurkkii minne suuntaan Pinja lähtee. Pinja ei huomaa, että Hellu kurkkii! Hellulla on kuitenkin hankaluuksia löytää Pinja, mutta tyttö löytyy yläkatsomosta lopulta. Osat vaihtuvat; Pinja laskee huomattavsti vähemmän aikaa kuin Pinja aikaisemmin ja kurkkii myös sormien välistä - seuraa minne Hellu menee...lähtee jopa perään pitäen samalla sormia silmien edessä.Nopeasti Pinja lähtee juoksemaan ystävänsä perään ja löyttäkin hänet aika nopeasti. Tytöt tulevat kaiteelle roikkumaan ja aloittavat Classicin kannustamisen. Peli päättyy!Classic voittaa!

Comments (1) | Comment

Canal Plus ja heikompien syrjintä jatkuu..

01.03.2007 19.37 - henkilökohtaiset 

Oon kirjoittanut tästä jo aikaisemminkin mutta jatkan marmatusta (vaikka se ei auta)!
Tiistaina Canal Plus näytti Lukko - HPK pelin, OK! Tänään torstaina HPK - HIFK pelin, jep,jep! Tyvipäässä käydään kovaa taistelua sillä Kalpa on hiipinyt komen pisteen päähän Ässistä ja tänään juuri nämä joukkueet kohtaavat Porissa. Jompi kumpi näistä joukkueista menee karsintoihin....Mutta, EI näytetään peli jossa haetaan ehkä play off asetelmia!!! Shit, paska & scheisse! Olokoot koko peli!Sapettaa niin pirusti!
Eilen olin raveissa ja poislähtiessäni aloin miettiä, että minkäköhän takia siellä käy 90- tai jopa 95% vain miehiä??? Tytöthän ne on ala - ja vielä yläasteiässäkin hevoshulluja. Vihkoihin piirretään hevosen kuvia, käydään ratsastustunneilla, siivotaan ilmaiseksi pilttuita (niinkuin kummityttöni teki) ja sitten se yhtäkkiä lopahtaa... En mä muista tunteneeni yhtään hevoshullu poikaa koko elämäni aikana, missä ne kaikki muuten on? Tulin hetken pohdittuani siihen tulokseen, että se on se vedonlyönti joka ne keski-ikäiset ukot sinne raveihin saa! Siellä saa rauhassa hellapoliisilta ottaa pari kaljaa ukkojen kesken ja tuhlata rahaa nahkaformuloihin!!Harvemmin akat lähtee mukaan kuitenkaan.
Raveissa oli kuitenkin vaikutusvaltaisia ihmisiä - tai ainakin he pyrkivät vaikutusvaltaisiksi, sillä Marko Björs sekä Riitta Väisänen olivat ostaneet kimppaan lähdön mainokseksi ja heidän ystävät jakoivat auliisti (ruokapalkalla) flyereita tuleville äänestäjille.
Huomenna Tampereelle...!

Comments (2) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu