PirttiHirmun Päiväkirja

Vappua ootellessa!

25.04.2007 20.10 - työ 

Mitäs tässä on sit tapahtunutkaan since last time...
No maanantaina olin oppilaiden kans illalla keilaamassa (tehtiin yks kaksoistunti sisään)! Melkein kaikki oli paikalla, mutta yhden radan jouduin maksamaan omistani. Seuraavana päivänä saarnasin lintsareille, että "kolehti on kerättävä minulle, jotta saan omani takaisin!"
Saapa nahdä saanko rahat??
Tiistaina oli 9-luokan tytöillä (ihan liikuntatunnilla) sitä keilailua, niin 15 oppilaasta 2 saapui paikalle!!!! Onneksi en joutunu maksamaan niistä kolmesta tyhjästä radasta!!!Että hyvin menee!Valinnaisen liikkaryhmän MegaZone sen sijaan meni hyvin, suuri osanotto, uhkailu on se tehokkain keino oppilaita kohtaan!
Tänään oli yhtiökokous ja erosin yllättäen hallituksesta - annoin muillekin mahdollisuuden osallistua siihen mukavaan toimintaan ;)!
Vappu, se työläisten juhla, kolkuttelee jo ovella!! Mukavaa ohjelmaa tiedossa, vielä kun hion noi breikkikuviot kuntoon!!Can`t wait!!
Mitäs vappu suunnitelmia teillä on???

Comments (2) | Comment

Napakorut...

23.04.2007 15.15 - henkilökohtaiset 

Jo on aikohin eletty ku napakorut estävät koululiikunnan!!! Mä en siis oikeesti kestä ku nuo penskat ottaa noita lävityksiä milloin minnekin ja siitäkin pitäis sitten antaa vapatusta liikunnasta "kun se sattuu, ku se on just otettu, et sä tajuu?" Joo en tajuu ja heitin koko napakorujengin pukukoppiin istumaan! En vaan jaksanu kuunnella moista kitinää ja valitusta! Ei voinu kattokaas kuntopiiriin osallistua, MIHINKÄÄN LIIKKEESEEN, ku on se just otettu NAPAKORU!!! Perk...!
Ilmojankin pitelee...vettä tulee vakaana - oli ihanaa olla koirien kans ulkona!!!Palataan huomenna asiaa...

Comments (2) | Comment

Haaste naisporukoille!

22.04.2007 20.57 - harrastukset 

Turussa pelataan 21.7.2007 Beach Futis turnaus! Naistensarjaa pelataan jos joukkueita ilmoittautuu tarpeeksi! Ainakin yksi joukkue on nyt ilmoitettu!!! Ottakaa hauska haaste vastaan, kootkaa porukka ja tulkaa mukaan! Vietetään hauska viikonloppu Turussa!!

Käy tsekkaamassa sivut http://www.beachfutis.com/

Ou Yeah!

Comment

Lisää mestareita!

22.04.2007 08.17 - henkilökohtaiset 

Ruotsin säbäliiga loppui eilen ja mestariksi selvisi naisissa "suomalaisjoukkue" Rönnby. Hienoa, että Virnes, Merikanto, Ahonen ja Piispa saivat meriittilistoilleen Ruotsin mestaruuden-se on aika kova juttu! Onnittelut likoille!!Ottelua on ollut seuraamassa Tukholman Globen hallissa yli 10000 katsojaa! Huikeeta! Siellä ratkaistaankin mestari kertaheitolla, eli yksi peli ja se on siinä!Liekkö tuo sitten hyvä systeemi, en osaa sanoa...?!?
Veljeni on muuten "repäissyt" jälleen kerran ja ostanut ravintolan  mökkikunnastamme!! On se hullu, ei voi muuta sanoo! Kunnassa asuu 3700 asukasta ja 70% niistä on varmaan eläkeläisiä, jotka liikkuu kodin ja K-kaupan väliä kerran päivässä. Meinaan vaan, että mistä se hankkii ne asiakkaat ravintolaansa? Toivotaan pojalle menestystä ja roppakaupalla onnea, että jospa nyt onnistuis ja olis mieluinen työpaikka. Omassa ravintolassa kun ei voi kun itseä syyttää jos ei viihdy!

Comments (1) | Comment

Viikko vielä..

20.04.2007 13.06 - viihde 


Mä oon suggestoinu (vai miten se sanotaan) itseni vielä viikon mittaiseen terävään työntekoon ja sitten vappuna "hengähdän" (saa kai sitä siksikin kutsua?) oikein kunnolla!
Oikein odotan vappua jo! Mitkäköhän päivät sitä sitten "hengähtäis"?
Taas joutuu sohvaperunaksi kun lätkän MM-kisat alkavat! Eilinen peli (Eurohockey) ei kyllä suuria vielä luvannut, mutta maalivahtipeli näyttäis olevan kunnossa. Peltosen Ville väläytteli pelimiehen merkkejä aika-ajoin, mutta hänen esiintymisessään siviilit päällä näkyy jonkinlainen totituus johon olen kiinnittänyt huomiota. Taitaa se putkareissu vetää kokeneen miehen vakavaksi vieläkin... harmillinen asia mukavan ja fiksun tuntuiselle miehelle ja kuten hän itse haastattelussa sanoi "ei ole minulle tyypillistä käyttäytymistä" - sitä mieltä minäkin olen. Ville on muuten kuuden laudaturin oppilas Märskystä - miettikääs sitä!!!!

Comment

Kiirettä pittää...

18.04.2007 18.50 - työ 

Huh, huh - tuntuu ettei tässä ehdi mitään enään tehdä muuta ku töitä, töitä ja töitä!
Töissäkin on sellanen kiire koko ajan, että ei mittään järkee - miljoona asiaa pitäis muistaa hoitaa. Tänään vasta vaihdoin kesärenkaatkin! Ei kuulemma kovin hyvässä kunnossa oo, mutta menettelee...
Koulussa lähenee "palloilumaaottelu" Tallinnalaista ystävyyskoulua vastaan, sukkulaviestiharjoitukset, kevätjuhlaharjoitukset jne.jne. Lisäksi kun oon 1.5 viikkoa siellä Tanskassa MM-kisoissa täytyy sijaiselle tehdä kaikki valmiiksi! Plääh! Mutta voi sitä 10 viikon kesälomaa joka sitten joskus alkaa.....!!!!Kyllä mä sitä jo odotankin tässä!!
Menkääpä muuten tekemään Hesarin sivuille "Kuka julkkis olisit testi" - aika hauska! Voisitte laittaa kommentteihin mikä testitulokset saitte!!
Mä olin Hannele Lauri...heh - ei kovin imartelevaa!!

Tässä linkki sinne:
http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/henkkoht/julkkiskone/

Ps. Käykääpä www.koff.net -sivuilla ja rekisteröitykää. Sen jälkeen pyytäisin teitä antamaan pisteet heimolle nimeltä The gerbiilikillers. Se on kaveriporukka joka oikeesti ansaitsis voiton ja pääsyn festareille. Ovat sentään Suomen mestareita vm 2007!!

Comments (5) | Comment

"Töissä"

14.04.2007 22.25 - viihde 

Olin tänään vetämässä kerho-ohjaajakurssia maalaiskunnassa. Kurssilla oli 9 miestä ja päivä meni aika leppoisasti heidän kanssaan. On se vaan mukavaa "pitää oppituntia" välillä aikuisille ja motivoituneille sellaisille. Yllättävä piirre heistäkin kyllä löytyi... yksi suunnittelee harjoitukset paperille ennen treenejä ja loput miettii sen vaan päässä ja "vetää aina suurinpiirtein saman kaavan mukaan." No ei tarvi varmaan ihmetellä jos junnut lopettaa harrastuksen...?? No, tuo asia heille tuli kyllä selväksi, että ensi kaudella jokaisen tulee suunnitella harjoitteet paperille ja siellä tulee olla mietittynä jokin punainen lanka läpi kauden!!
Kärppälauma jatkaa varmaan bileitään edelleen. Jossakin lehdessä oli, että jätkät juhlii yli viikon! Huippua! Ilta-Sanomien ja Iltalehden sivuilla oli hauskoja bilepätkiä...käykääpä katsomassa miten se Raksila oikein räjähti! Onhan siellä yksi naiskiekkoilijakin kerännnyt huomiota, siitäkin löytyy viedoklippi!
Huomenna saattaa ratketa myös miesten salibandymestaruus. SSVn johtaa voitoin 2-0 Tampereen Classicia vastaan. Saa nähdä saako Kurre Pasilan halliin väkeä ja tunnelmaa ja soiko miehen kitara jo huomen illalla?!
Jälleen tulosvetoa siis...SSV-Classic?

Minä sanon 7-4 SSV Mestariksi jo huomenna!

Comments (2) | Comment

Raksilassa räjähtää??

12.04.2007 11.28 - urheilu 


Tänään joutuu taas käpertyyn sohvannurkkaan katsomaan lätkää ku Kärpät ja Jokerit pelaa kolmannen finaaliottelun. Saa nähdä kuinka käy...???
Olis se vaan hienoo ku Kärpät veis tän sarja 3-0, ei paljon jäis selittelylle sijaa!
Mitäs lukijat on mieltä paljon peli tänään päättyy???

Mä sanon, että 2-2!!! En uskalla veikata jatkoajan voittajaa!!!

Comments (6) | Comment

Pääsiäinen munankuoressa

11.04.2007 08.52 - viihde 

No niin - munat on syöty ja Pohojosessa käyty! Kelejä riitti laidasta laitaan! Vielä innostuttiin valloittamaan mökkikunnassamme paikallinen baari breikkaamalla ja muutamalla karokebiisillä! Yleisö (kaikki ne 6) innostu yhdestä kappaleesta niin, että lava täyttyi tanssijoista! Sen sijaan minun breikki oli sen verran erikoista heilumista, että ruokailijoilla meinas mennä ruoat väärään kurkkuun!
Oli se vaan ihan tulla taas kotiin sen helevetin pitkä ajomatkan jälkeen ja aloittaa taas normaalirytmi! On tuo lomalla oleskelukin aika rankkaa vai mikä Sinikka?
Siellä on osa kavereista vetäny keittoo oikein kunnolla... juttuja kuullu...!! Sinikkahan voi vähän kertoo "omin sanoin" omasta pääsiäisestä!!!

Comments (1) | Comment

Sallaattia, lihhaa ja pottumuusia!

06.04.2007 18.15 - viihde 

Vajaa 8 h ajettiin eilen tänne Pohjoiseen! Keliä oli jos jonkinnäköistä; keväisestä talviseen jouukorttimaisemman! Ajoittain tie oli peili kirkas ja vauhtia piti pudottaa reippaasti että auto pysyy raitilla! Poliiseja oli riittävästi tutkailemassa liikennettä!!
Yllätyshyökäys mökille ja siellähän rakas veljeni oli mukavasti vauhdissa!Aamulla taivas valkeni pivettömänä ja aurinko paistoi ihanasti! aamupala oli karsee; suolakurkkuja, paahtoleipää, jahtimakkaraa ja voita. Juomaksi kahvia (ilman maitua), jäätynyttä limua tai vishyä! Joo-jäi väliin sitten multa se syöminen!
Ei muuta ku eteenpäin 70 km ja päästiin saunaan ja ihnaa lounaspöytään! Pikkasen paremmat tarjoilut tarjosi siskoni!!Lue otsikko...
Hyvää pääsiäistä kaikille!!

Comments (1) | Comment

Ikävää mainetta..

04.04.2007 07.22 - yhteiskunta 

No niin ne huonot päivät sen kun saa jatkua. Koulussa pari päivää sitten kaksi tappelua, joista toinen ylitti uutiskynnyksen. Asiaa selvitetty rehtorin kansliassa eilen asianomaisten kanssa ja minä mukana, koska yksi osallisista kuuluu "yllättäen" luokalleni.
Aika kaaos päivä kaiken kaikkiaan... Tilanteen rauhoittamiseksi, yksi oppilas on otettu poliisin säilöön ja juttua hoitaakin poliisit tällä hetkellä. Luojan kiitos tappelu tapahtui koulualueen ulkopuolella ja apua saatiin aika nopeesti välituntivalvojan kautta paikalle, muuten oltais niin sanotusti pississä!!!Nämä ovat vakavia asioita ja asia toivottavasti jää tähän mutta pelkäänpä, että kostoretkiä saattaa olla tiedossa. Että sellasta, mitähän sitä tänään tapahtuu sitten?????

Comments (1) | Comment

Kömpelö tonnikeiju

03.04.2007 13.24 - terveys 


Eilen aamu alkoi huonosti. Olin jo ehtinyt autoon ja jaa koulumatkaakin jonkun verran kunnes huomasin, että työavaimet jäivät kotiin - eikun takaisin ja hakemaan.
Aamuntunnit alkoivat telinevoikalla (joka ei ole kauheen suosittua oppilaiden keskuudessa), tein hienon radan ja jaoun oppilaat pienryhmiin. Permanto osuudessa oppilaiden tuli tehdä kuperkeikkaa eteen ja taaksepäin, kärrynpyöriä, venyttelyä, siltaa ja vaakaa. Eräs oppilas oli seisonut jo pitkään tekemättä mitään; kehoitin häntä yrittämään tai edes kokeilemaan kuperkeikkaa. Tyttö ei suostunut, joten päätin, että minäpä näytän kuperkeikan taaksepäin. Noh - eipä se menytkään ympäri!!! Niskoissa rutisi, jäin kellumaan perse pystyssä niskoilleni ja tyttö nauroi vieressä!!! Tunsin samantien häpeää, vihaa ja järkyttävää kipua niskassa! Jouduin suutuspäisääni pari kommenttia sanomaan tytölle ja väänsiin kuperkeikan hieman fuskaten, hirveestä kivusta huolimatta ympäri! Sen jälkeen vietinkin päivän kyynel silmäkulmassa, niskat ja oikeapuoli selästä täysin jumissa. Kipu oli hirvittävä ja tuskainen. Hyppytynnilla piti hakea kipulääkettä soittaa fyssarille, terveydenhoitajalle ja lääkärille! Kolmiolääkkeitä ja saikkuahan se lekuri määräs, mutta koulussa sitä ollaan!!!
Se kuperkeikka on mun saatava ympäri ku niskat sen sallii! Jäi niin vaivaamaan miksi se ei pyörähtänyt entiseen malliin????

Comments (4) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu