PirttiHirmun Päiväkirja

Arki on koittanut!

27.02.2007 19.16 - henkilökohtaiset 

Töitä, koiran pesua, pyykinpesua ja ruoanlaittoa, mutta mukavaa sellaista. Jotenkin on ihanaa olla kotona!!Oli ihanaa olla eilen ruokakaupassa muuten! Tuttuja tuotteita ja ei tarvinnu miettiä mistä löytää mitäkin, laaja valikoima! Mä ihan niinkuin vietin aikaa siellä kierrellen ja katsellen!

Jälkipuinnit matkastamme ovat alkaneet ja tässä satoa siitä; Enrique on käynyt lääkärissä täällä Suomessakin ja jatkotutkimukset kädestä alkavat- pari päivää saikkua ja silleen. Lisäksi Enriquen tililtä oli veloitettu yksi kahdeksan henkilön yöpyminen Grenoblessa vaikka emme koskaan siellä paluumatkallamme ees yöpyneet. Meillä oli alustava varaus sinne, mutta emme käyttäneet sitä. Aika jännää, että pystyy noin vaan tililtä ottamaan 160 euroo rahaa - ilman koodia ja allekirjoituksia! MUTTA MÄHÄN SANOIN ETTÄ NIIN N........... EI VOI LUOTTAA!!! Saa nähdä kuinka siinä sitten loppujen lopuksi käy!

Kuinkahan muilla matkalaisilla on viikko lähtenyt käyntiin?? Kommentteja odotellessa?

 

Comment

Back to Finland

26.02.2007 12.15 - harrastukset 

Huh, huh! Reissu takana ja ekaa päivää töissä vajaa 5 tunnin yöunilla! Eilen ei matkustettu yhtään sen enempää kuin n. 15 tuntia!!!
Summa Summarum reisusta- muutamia paikkoja jäi esittelemättä, joten tässä niistä pikku pätkät;
Perjantaina olimme siinä kuuluisassa Mummolaaksossa, jossa Sinikka ja Rasva Rosita ovat aloittaneet laskettelu-uran! Täytyy kyllä sanoa, että biisin "I never promised you a Rosegarden..." sanat sopivat tähän kuin puutarhakeinutuolihissi Mummolaaksoon! Herran Isä siunatkoon mikä mesta! Se on varmaan (kaikesta päätellen) ollut La Graven ensimmäinen laskettelukeskus joskus 1970-luvun tammikuun alkupuolella! Ja valitettavasti sen jälkeen siellä ei uudistuksia ole tehty! Oikeesti ne puutarhakeinutuolihissit oli järkyttävän pelottavat, rinteitä 3 ehkä ja hissilippujärjestelmäkin oli hieman vanhanaikainen! No suut oli aluksi kaikilla mutrulla kun sillä Skibussilla sinne päästiin (jostain syystä muuten se Skibussi oli ilmainen)! Päätettiin kuitenkin tehdä päivästä väkisin hyvä, jäisistä rinteistä ja -70-luvun tunnelmasta huolimatta! Minä, Sinikka ja Jlo laskettiin koko päivä ja muut hengas 50-luvun terassilla odottaen kotiinpääsyä!Otettiin videolle Sinikan ja mun fronttitonnit päivän päätteksi, niille ollaan naurettu muutama kerta - aika lennokkaat ne oli molemmilla!

Comments (1) | Comment

Chillausta ja grillausta

22.02.2007 20.04 - harrastukset 

La Graven rinteet on jo nahty! Päätimme aamulla mennä valloittamaan uudesta Les 2 Alpit. Niissä rinteissä on vaan sitä jotakin....Kahdessa päivässä olemme valloittaneen niistä ehkä 1/20 osan!

Ei enempää eikä vähempää, mutta minähän olen nykyään Rossignolin testilaskija. Mulla oli jotkut BRÄNIKÄT laudanpätkät alla, kuulemma 600 euron skimbat!!!Niitä nyt tässä testaillaan pari päivää femman päivävuokralla. Meidän joukossa on myös uusi lautailija, hänkin kuuluu Rossignolin talliin!

Kissan perässä päästiin helposti takas kotiin ja sitten iski auringonpistos, jano ja kaamee nälkä. No terdelle tarjoillaan pizzaa ja sen sellaista, jota oli pakko maistaa. Sitten iski chillausbuumi ku sunny paisto aika mukavasti suoraan nassuun.

Laskut jäi siihen ja siirryimme 3200 metristä alas kotiterdelle kaakaolle. Keittiöhenkilökunta huutaa jo syömään, joten PirttiHirmun on aivan pakko lopettaa!

Sinikka lähettää terkut, että nassu kesii ja massu pesii - olokaa varovaisia sen auringon kanssa siellä Suomessa!

Comments (1) | Comment

Off rinne

21.02.2007 17.23 - harrastukset 

tanaan oli muka hieno paiva tulossa. aurinko paistoi ja minakin vahensin vaatatta etta tarkenee pelkalla windstopperilla... No kun paastiin 3400 metriin niin, totuus kavi ilmi! Liian vahan paalla ja muistui lapsuuden Ruka ajat mieleen ja ei yhtaan huvittanu.
Lahdettiin sitten hakemaan tuulen suojaa off rinteilta ja se olikin aika vaativaa, laskeuduttiin ainakin tunti alaspain ja oli kumpareikkoa, kappeita metsareitteja, half pipea, mutta selvittiin... Enriquen olkapaa muljahti pikku grapissa... nyt on eessa hanella siis laakarireissu....
Pahuuden terassin kautta, monttuun, kauppaa ja kotin tekemaan Burton ruokaa. Vahan jai harmittamaan vahaiset laskut, mut ilma ei suosinut meita tanaan.

Comment

Terkut Alpeilta

21.02.2007 00.38 - matkustus 

Ranskasta terkut, rinteet aivan utopistisen pitkat, tuntuu ettei ne lopu koskaan tai sit ne loppuu vasta klo 13...
Eilen oltiin Les 2 Alpes nimisessa paikassa, siis kasittamattomia rinteita, mut myos siirtymiset oli jumalattoman pitkia. Rasva Rositan sukset haukkas paskaa ja omat siskonmakkarat sai kylla sellasta kyytia, etta pikkasen oli jalat tukossa illalla!Sinikka veti BackSlashit selallaan sukset kohti taivasta; frontti tonnin jalkeen landays kuulemma epaonnistu!
Aurinko paistanut nyt pari paivaa ja Sinikan naama alka olla jo ku aidon hiihtopummin: Meilla muilla on viela siihen paljon matkaa!
Tanaan oltiin Chevalier;ssa katsastamassa rinteet ja huh, huh.... en ma ees tieda kuinka monta kymmenta niita siella oli?! Helevetisti kuitenkin. Porukkaakin oli aika paljon ku ranskalaisilla on alkanut lomat; se nakyi kasari vaatteina, ilman pipoo laskemisena ja hillittomana ryntaamisena, etuilemisena hissijonoissa. hyvin me kuitenkin tavoliie opittiin ja ryntailtiin siella muina miehina ranskalaisten joukossa.
Huomenna La Graven rinteisiin!!!!

Comment

Pörrölogiaa

14.02.2007 21.26 - uutiset 

Sain tänään salaiseslta ystävältä Jane Seabrook;n kirjan "Pörrölogiaa- nauru elämälle."
Tässä muuta hauska lainaus kirjasta:
1. "Mikään ongelma ei ole niin suuri tai mutkikas ettei sitä pääse karkuun."
(Nii-in..)
2. "Nämä ovat periaatteeni, ja jos ne eivät miellytä...niin on minulla muitakin."
(Sopii open hommiin loistavasti)
3. "Käteen jäävä palkka ei edes tule käteen."
(Tuolta tuntuu aina palkkapäivänä kun on maksanut laskut)
4. "Rahojen loppuessa on aina kuukautta jäljellä."
(Tää on niin tosi ku olla ja voi)
5. "Jos taivaassa ei ole suklaata, pitäkööt taivaansa."
(GeishaKati on tätä mieltä todellakin)
6. "Älä johdata minua kiusaukseen. Löydän sinne itsekin."
( Hih, hih)
7. "Vihaan juorujen levittämistä - mutta mitä muutakaan niille voi tehdä?"
(Aika paha)
8. "Keski-ikä on sitä että voi tehdä mitä ennekin....mutta ei aina viitsi."
(Tulevaisuus?)
9. "Nyt kun ruoka on korvannut elämässä seksin, ei tahdo päästä edes omiin pöksyihinsä." (Voi hitto!)
10. "Elän omassa pikku maailmassani. Se on ihan jees - täällä minut tunnetaan."
(Suloista)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!!

Comments (3) | Comment

Yhtä sun toista..

13.02.2007 21.13 - työ 

Aika tapahtumarikas (rikos) päivä! Koulumme kova kolmikko oli välitunnilla päättänyt hyvin vuoksi rikkoa jo ennalta reikäsen vessan oven liikuntaviraston pukukopista! Rehtori nuhteli poikaa joka oli kuulustelu vuorossa: "Kysymyksessä on omaisuuden rikkominen ja siitä joutuu maksamaa." Poika: "No, se pitää sitten maksaa- rahaahan se vaan on!" Noin helppoa se on!
Meni tunnin verran tästä niin jäällä oli kunnon tappelu; kaksi poikaa hakkas toisiaan kuin lätkäottelussa konsanaan. Hoh hoijjaa, että sellanen päivä tänään!
Saas nähdä mitä huomenna kun on YSTÄVÄNPÄIVÄ?!?

Comments (3) | Comment

Työpäivästä..

12.02.2007 19.05 - työ 

Tänään palautin ekat tt-kokeet ja hirvee narinahan siitä arvostelusta syntyi! Kun tulee huonoja arvosanoja niin opettajassa tai arvostelussahan se vika on! Kokeet meni koko koulun 8-luokkalaisilla luokattoman huonosti, vaikka annoin edellisellä tunnilla "kokeeseen valmistavia kysymyksiä" lapun oppilaille kouraan!! Kokeeseen otin tuosta paperista kysymykset suurimmaksi osaksi! Kysyin luokalta tänään: "Kuinka moni voi rehellisesti sanoa, että on avannut kirjan ja valmistautunut kokeeseen?" 17 oppilaasta kaksi nosti käden ylös! Oli pakko sanoo; "Ei sitten kannata katsoo kuin peiliin!" Että mua äsrytti!!!!

Iltapäivällä opettajilla fronter koulutusta. Taas uusi atk-systeemi, jota pitää alkaa käyttämään, seuraamaan keskusteluja, opetusvinkkejä tehdä jopa omaa sivustoa sinne oppilaita varten, että he voivat virtuaalisesti opiskella ja tehdä tehtäviä. Ihan mielenkiintoinen se oli, varsinkin se oman sivun muokkaaminen!Mutta kun näitä alkaa nyt tulemaan joka vuosi joku uusi ohjelma niin kohta meidän ei tarvitse mennä kouluun ollenkaan - kaikki tapahtuu monimuoto-opiskeluna! Milloinkohan tulee ensimmäinen "koulu tai yläaste jonka voi käydä oikeesti monimuoto-opiskeluna?" Ei siihen kauaa mee, joku sen keksii (mun lisäksi) ja toteuttaa sen! Minkälaisenahan sen liikunnan sitten vois suorittaa?-Oppilaat olis personal trainerin asiakkaita ja ne raportois kehittymistään ja ruokavaliotaan mailitse.

Comment

Peli, pizzaa ja pullaa!!

11.02.2007 21.03 - henkilökohtaiset 

Oltiin taas kaveriporukalla pelaamassa lätkää ulkojäillä! Hauskaa oli ja hiki virtas! Matsin jälkeen syötiin pizzaa (jota olin aamulla leipassut pari pellillistä), pullaan a la KorvaPuusti!
Sain tänään uudet laskettelumonot! Huh, ne on hienot ja ainakin näin ilman rinnetestausta tuntuvat hyvältä. Rinteessähän se totuus vasta kyllä selviää! neljä työpäivää jäljellä ja sitten pakataan monsterikassit ja lähetään kohti Alppeja! huisin kivaa, toivottavasti kelit suosii ja kaikki menee muutenkin hyvin.Mä aioin olla niin TURISTI koko reissulla! Kerrankin pääsee matkalle, ettei oo tarvinnu itse tehdä juuri mitään muuta ku maksaa matka.Kaverit kyllä sano, etten pysty olemaan välittämättä muiden epäorganisoituneesta toiminnasta, mutta katotaan-lupaan kertoa totuuden mukaisesti montako minuuttia, tuntia tai päivää olin turistina!

Comments (2) | Comment

Koulutuksessa ja Thaimaassa

09.02.2007 21.49 -

Olin tänään Thaimaassa....... mielikuvituksellisesti.. Nimittäin lämmitin saunan ja makasin siellä koirien ulkoilutuksen (-17 astetta) jälkeen ja kuvittelin että makaan jo Thaimaan valkoisilla hiekkarannoilla! Kuuma oli ( 80 astetta), mutta ajattelin, että "Ei haittaa, ennemmin kuuma ku kylmä!"
Oon istunut koko päivän ensiapukoulutuksessa; yksi opettaja käyttäytyi aika törkeesti siellä. Se oli ku "oppilas". Alkoi ekassa rivissä lukemaan omaan kirjaa. Kouluttaja näpäytti häntä ja tuli katsomaan mitä hän lukee, pyysi laittamaan kirjan pois. Ukkeli totteli, mutta piikitti myöhemmin kouluttajaa. Onneksi topakka nainen ei hätkähtänyt vaan antoi takaisin vielä kerran mukavalla lauseella! Sen jälkeen tökerö opettaja seurasi koulutusta ja kommentoi joka asiaan jotakin -ÄRSYTTÄVÄ UKKO! Että kehtaskin, kaikenlaista sitä näkee ja kuulee!

Comments (1) | Comment

Mukavaa luettavaa...ja arpajaiset!

08.02.2007 21.02 - viihde 

Mukavaa iltalukemista ilmaiseksi saa kun pitää oppilaille terveystiedonkokeet ja korjaa niitä sitten iltaisin!!!Huh, huh - ei sais nauraa, mutta joillekin vastauksille on vaan pakko! Harmi, että meillä opskilla on se vaitiolovelvollisuus jota on noudatettava... olis muutama hyvä juttu teille!Niistä sais muuten mahtavan kirjankin ja se olis kyllä parempi ku ne vistikirjat joita kirjakaupoissa myydään.Mä kyllä alan keräämään niitä "parhaita vastauksia" ja eläkepäivillä teen kirjan niistä - sitten niillä kirjarahoilla matkustan Thaimaan paratiisiin! Mä muuten oon siellä jo ens joulunakin (siihenhän on vaan n.10 kuukautta)!! Yksi mun unelmista on toteutumassa-mutta ei nielaista ennen ku kaikki on ihan selvää.. Onhan siinä vielä ainakin kaksi karvaista mutkaa matkassa! Te kaikki mun ystävät, ketkä käytte täällä blogissa, niin voitaiski järjestää ARPAJAISET, että KUKA TEISTÄ SAA TYTÖT HOITOON ENS JOULUNA!?Kaikki halukkaat vois käydä ilmoittautumassa, vaikka ihan vaan nimimerkillä tänne!!!Joo, tehään sellanen juttu, eli mä jään odotteleen kuinka monta halukasta tulee ja sit arvotaan se onnellinen voittaja!!Hoitopalkkioksi sais vaikka tuliaisia (huom:MONIKOSSA) Thaimaasta!
Kaikki mukaan siis... kannattaa!

Comments (2) | Comment

Tasapeli, mutta ei sovittu juttu!

06.02.2007 13.54 - viihde 

Huh, huh-nyt alkaa palautumaan viikonlopusta, paitsi nuhan sain TAAS!
Wau, mikä viikonloppu! Rasva Rositan synttärit muistetaan kyllä aina!
Lauantaina kokoonnuimme hallille kaikki klo 18 ja alkoi varsinainen show.
Varusteita sai lainata ne joilla niitä ei omasta takaa ollut ja niillä joilla oli - naurettiin, että kuinka vanhoja tai milloin niitä oli viimeksi pidetty päällä!
Kiekkoilijat olivat auttavaisia ja jelppasivat ensikertalaisia pukemaan kamat päälle (siellä kun oli harttaritkin aluksi väärinpäin). Koutsi piti taktiikkaluennon, josta kaikki ymmärsivät kai jotakin, peli oli ainakin sen näköistä, että kukin ymmärsi sen omalla tavallaan!
Omalta kohdalta täytyy sanoo, että juuri itse Areena ei sokaissut minua vaan se, että pleksi oli suurimman osan ajasta huurussa (varmaan edellisillan "jäykät" tukki sen pienen happireiän) ja katse oli varmasti jäätä kohti koko ajan! Sain mä yhden syöttöpisteen kerättyä kuitenkin, pidän sitä saavutuksena!
Rankkuskaba oli lähinnä yleisön (minkä yleisön) viihdyttämistä, mutta pari tyyppiä osas jopa maalinkin tehdä!Pelihetki päättyi yhteiseen joukkukuvaan ja omiin muistikuviin. Jokaisellahan ne oli otettu eri kulmista ja eri aikaan..
Saunaan oli vaarallista mennä sillä " Löylyjen Kuningatar" valtas sen ja saunotti kaikkia ketä sinne vahingossa samaan aikaan eksyi. Jälkipelit pelattiin siis kuumissa tunnelmissa!
Parhaan pelipaidan tittelin voitti ansaitusti Sinikka jolla oli Hämeenlinnan Tiikereiden ikivanha pelipaita! SE OLI HIANO!
Bileet olivat jatkuneet aina aamutunneille asti, ja niistähän me muut olemme kuulleet vain huhuja, mitä kaikkee on tapahtunut. Kuulemma "tärkeät keskustelut" on ollu aina sunnuntaina iltapäivään asti sillä kukaan näistä bilehileistä ei pystyny vastaamaan ees puhelimeen!!!!!
Puolitoista viikoa enää hiihtomatkaan, toivottavasti saan flunssan selätettyä sitä ennen!


Comments (2) | Comment

suojakännistä selvitty?

03.02.2007 16.31 - viihde 

Nyt on suojakännit vedetty ja peliki alkais kohta, huh-huh!Uskon, että porukka on aika hapekkaassa olotilassa ku Areenalle kuka mitenkin pääsee. Drinkkejä tuli vedetty jos jonkin väristä, kokoista ja makuista-hyi!Paras oli kyllä "Du gamla du fria" drinksu, joka vei ansaitun voiton kisassa!
Otteluennakko oli hauskaa luettavaa, tässä muutama ote siitä:
Lauantaina luvassa kolmen V:n ottelu -Team Anneli vs. Tesoman Fetisovit


"Huomenna käydään LänsiAutotallissa kauden kuumin kissatappelu, kun taitojoukkueena mainetta niittänyt Team Anneli saa vastaansa fyysisen kontaktin ystävänä tunnetun Tesoman Fetisovit. Ennakkosuosikkia ottelusta on turha hakea, sillä sen minkä Team Anneli voittaa taidossa häviää se puolestaan tahdossa. Lopputulos jäänee epäselväksi kaikille, joten siksi peliä ei ole huolittu Veikkauksen vedonlyöntilistalle. Tesoman Fetisovit on saanut jalkeilleen nälkäisen ryhmän ja lähtee hakemaan voittoa verenmaku suussaan. "Ottelu tulee loistavaan saumaan, sillä koko kakkoskentällisemme kärsii vakavista PMS-oireista ja se onkin meidän ärhäkin aseemme", Fetisovien pääkäskyttäjä toteaa. "Hella 6" johtama viisikko aikoo kuulemma pistää verta pakkiin mikäli peli ei suju heidän haluamallaan tavalla. Laituri ja ketjun kolmas, mutta ei heikoin lenkki, "Koukkusormi" on juuri vapautunut toimintakiellosta annettuaan edellismatsissa Team Annelin ykköspakki "Juustokakulle" oppitunnin jota kukaan ei vieläkään muista. 'Annoin sille korvapuustisen ja viimeistelin näyttävällä leuka-koukulla', Koukkusormi lataa ja vakuuttaa että Fetisovit luistelevat kissanselkä kaarella. Kolmikon täydentää "Tuhatjalka", joka vastaa ketjun vauhdista. "Jätän pelinäkemyksen, kuviot ja maalinteon muille, mun rooli on tää vauhdin- ja hauskanpito", kevytpitkä hyökkääjä toteaa.
Ottelun tuomitsee 'Seppo Mäkelä' . "Annan kaikille heti alkuun käytöskympit sano opettajat mitä hyvänsä, prkkkele. Ja "PlayStatonin" nimi on jo valmiina otteluraportissa, nyt pitää vaan keksiä sille sopiva rangaistus!".

Huomenna sitten lopullinen otteluraportti!

Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu