PirttiHirmun Päiväkirja

Uusi lukujärjestys..

31.01.2007 21.42 - työ 

Muutaman viikon kuluttua alkaa koulussa uusi jakso ja apulaisreksi on vääntänyt meille opskille hikihatussa uusia lukkareita! Se on aina jotenkin jännittävää saada se seuraavan jakson työjärjestys... Aina toivoo, että säästyis hyppytunneilta ja että ne päivät alkais aamusta ja loppuis jo klo 14 viimeistään. Joka kerta saa pettyä! Nyt tuli oikein huippuhuono lukkari! 29 h ja 5 hyppytuntia! Helevetti - koko kevät sit tuo sama! Täytyy siis keksii paljon koulutuksia ja onneksi tuossa pukkaa yks 1,5 viikon matkakin loppukeväästä!Onhan siinä niitä vajaita viikkoja ku tulee pääsiäinen jne...! Se on vaan pakko jaksaa ja kestää! Mä sanoin kyllä opehuoneessa ääneen, että oon kesäkuussa koulussa ku niitä ens lukuvuoden lukkareita väännetään - pääsee esittämään toiveita!

Comment

Synttäreitä tulollaan..

30.01.2007 21.10 - henkilökohtaiset 

Meinaa heittää ressin puolelle ku ei löydy synttärilahjaa - huomenna olis dead line..!Kääk!
Kai sitä pitää aamusta lähtee pyörimään kauppoihin selaan hengareita!
Kavereiden kesken kuitenkin kuumaksi puheenaiheeksi on noussu se tuleva THE JÄÄKIEKKO-OTTELU!
Tänään on tehty kentälliset sillä periaatteella, että huiput pelaa vastakkain ja Heikko Peikot pelaa vastakkain. Joukkueiden jakamisesta teki myöskin se vaikeaa, että "parit" ei saa olla samalla puolella - "että saadaan draamaa kentälle" ;) heh! Siitä pelistä on siis leikki kaukana ja varusteet on oikeesti tarpeelliset! Siinä ku otetaan ne "suojakännit" perjantaina vielä niin...saattaa happi loppua ennen ku teipit on saatu polkkareiden ympärille!
Koirat pääsee viettämään laadukasta aikaa asuntovaunuun laskettelukeskukseen! Senkin mä kyl haluisin olla näkemässä; kax kutenkin aika isokokoista koiraa asuntovaunussa! En ihan heti lähtis siihen leikkiin!

Comment

Talviurheilua

29.01.2007 16.12 - työ 

Oltiin sit eilen pelaamas se "harkkamatsi" ulkojäillä! Sää oli tähän asti tämän talven paras, muutama aste pakkasta ja aurinko paistoi! Itse pelistä sitten; eihän me vanhat kilpaurheilijat osata pelata ees höntsäpelejä niin ettei maaleja laskettais ja ettei se kilpailuvietti jossain välissä syttyis! Rasva Rosita antoi heti "tutaa" Nynny-Enriquelle ja Jlo sai myös tuntea kunnon taklauksen "puun takaa"! Melekone se Rasva Rosita! Enrique oli tietty tuonu ne ringettetikut mukanaan ja pitihän sitäki sit väkisin pelata -  munkin pyörittämistä. Tunnin verran pelattiin ja kaikki sai hien pintaan ja hauskaa oli! Täytyy ottaa tavaksi every sunday hockey game!
Koulussakin piti sit tänään aloittaa luistelukausi. Kaikilla oppilailla oli luistimet mukana, mutta se meidän paska suojatyöntekijä, kentänhoitaja, päätti aloittaa kentän valamisen 8 aikaan jolloin tunnin piti alkaa!! No eihän sinne kentälle voinu mennä!!!Voi perkele, että otti päähän!
Iltapäivällä päästiin pelaamaan ja todettiin, että se kenttä on siis niin surkeessa kunnossa ku olla ja voi! Mä en kyenny soittamaan minnekään valittaakseni asiasta ku olisin menny lankoja pitkin Helsingin liikuntavirastoon samantien! Ei tarvi ihmetellä enää miksei Hesaliaset nuoret osaa/opi luistelemaan jos lähikentät on tuollaisessa kunnossa ja niitä hoidetaan samalla tavalla!!Aina ku lapset ovat menossa luistelemaan tulee ukko letkun kanssa ruiskuttamaan vettä kentälle ja sanoo "tulkaa parin tunnin päästä!" "Mee yksinäs"- mäkin sille sanoisin!

Comment

Arvatkaa..

27.01.2007 20.38 - viihde 

Lunta on tullut hirveesti! Olin aamusta 1.5 h lumitöissä ja sain naapurin mummolta kehut kuinka reipas olen! Olihan siinä hommaa - koko taloyhtiön lumityöt kun tein!
Otsikkoni kysymys liittyy kiipeilyyn. Arvatkaapa kuinka paljon 1.5 h kiipeily kuluttaa kaloreita ja mikä oli syke korkeimmillaan? Vastauksen saatte kun mahdollisimman moni blogini lukijoista on arvannut. Niitä täytyy löytyä ainakin viisi!! Palkinnot ovat mahtavat! Joten aina kannattaa yrittää!


Comments (8) | Comment

Koirilla juoksut..

26.01.2007 10.33 - eläimet 


Hormoonit hyrrää koirilla niin, että väki hermostuu! Siis kolmena aamuna ne on alkanu pyörimään kello viiden jälkeen!! Mukavasti ne tassut raapaisee aina millejä parketista ja hännät naputtaa kaapin oveen...hermot ollu hiukka kireellä!
Ulos ku mennään niin jos vastaan tulijalla sattuu kauppakassi heilumaan siinä "poikakoiran korkeudella" niin jo lähdettään "finnairina" flexit 8 metriä suorana sitä kohti! Voi jestas! Tarpeiden suorittamisesta ei meinaa tulla mitään ku pitää koko ajan kytätä ympärille jos sattuu joku mahtava uros tulemaan joltain suunnalta! Ihan kiva aamulla kuuden aikaa törröttää pellolla niiden kanssa... saati lähtee sit sille pidemmälle päivälenkille! Kyllä siihen kaksi tarvitaan nyt, muuten ei voima riitä kahta pidättelemään jos ne jotain yhdessä keksivät!

Ihanaa ku on viikonloppu!!!

Comment

Luistelusta..

24.01.2007 08.26 - harrastukset 

Eilen käytiin parin kaverin kanssa vähän ottamassa tuntumaan ulkojäillä luisteluun. Eihän tässä oo ku reilu viikko niin ollaan jo isossa jäähallissa, parrasvaloissa, pelaamassa! Mun luistimet oli siis niin tylsät, että ihan hyvä kun kävin kokeilemassa-eihän sellasilla pysy pystyssä kovassa jääkiekko-ottelussa laisinkaan. Eli ne on teroitettava! Saatiin "Tsöpön" kanssa ohjeita lättysyötön tekniikasta ja vähän laukaustakin harjoiteltiin! Oli tosi hauskaa ja ilma oli just hyvä! Suosittelen ulkojäillä käymistä!!
Lunta on tulee taivaalta hiljakseen ja pikkuhiljaa alkaa näyttämään siltä, että ees jonkinlainen talvi saadaan sittenkin. Oppilaita se ei hirveesti miellytä sillä sehän tietää, että sisäliikunta jää joksikin aikaa tauolle ja pääsemme /joidenkin mielestä joudumme ulos! Toivottavsti ensi viikolla koulumme kenttä on kunnossa, en kyllä ymmärrä että se ei ole jo nyt kunnossa (toki se ei ole yllätys kun tietää kentänhoitajamme jolla on "suojatyöpaikka" alkoholiongelmasta huolimatta)!!Että semmosta! Siihenkin hommaan löytys joku vähän innokkaampi koulutettava varmasti työkkäristä!

Comments (3) | Comment

Uskokaa tai älkää...

22.01.2007 21.36 - uutiset 

...tämmöstä mä oon tänään sit kuunnellu...(otteita luennosta):
- Maailma on virtojen tila, joihin menestyjien on päästävä mukaan.
- Miten luodaan kulttuuri joka kannustaa luovuuteen ja sitoutumiseen?
- Suomi on maailman kilpailukykyisin maa tai ainakin 10 parhaan joukossa eri tutkimusten mukaan.
- Suomella on maailman paras koululaitos.
- Suomen innovaatiotoiminta on maailmanhuippua
- Suomen korkea rankig perustuu teknologian vientiin ja osaamiseen,  informaatioteknologia on vahva, tietämyksen soveltaminen ei.
- Emme osaa viedä palveluja ulkomaille.
- Meillä ei panosteta lahjakkuuksiin, keskitaso on oppilaissa korkea, mutta miten me saamme huippuja?

Mix mä ees olin siellä??

Kiipely on alkanut jo kaksi viikkoa sitten, mutta tänään on mun eka kerta. PK (peruskuntokausi) on alkanut ja kiivettiin aina parin kanssa kolme kertaa reitti peräkkäin ilman taukoa!! Oli siis niin raskasta!Oli vähän päässyt unohtumaan dynaaminen ja staattinen kiipeily ja ei se ohjaajakaan voinut tietää kummalla tyylillä punnersin itteeni ylös, ku en mäkään tienny!!Siskonmakkarat sai taas vähän kyytiä!
Kalpa muuten voitti molemmat pelit viikonloppuna (JYP ja HPK - se on se Suomen Mestari joukkue), mutta ei niiden pelejä kannata Canal plussalla näyttää, eihän?!
Comments (2) | Comment

Pyhäkoulua pitämässä

21.01.2007 20.41 - työ 

Viikonloppu meni valmennuskoulutuksen merkeissä. Kymmenen tunnin työpäivä tänään josta 6 h istuttiin oikeesti koulussa, luokkahuoneessa. Mä piirtelin taktisia kuvioita liidulla taululle ja "oppilaat" istu "puhäkoulussa" kiltisti ja kopioi piirroksia vihkoonsa. Toivottavasti he saivat uusia ideoita valmennukseen ja uutta potkua uralleen.
Lunta on tullut ihan kivasti ja koirat nauttivat syömällä ja kierimällä lumessa-hauskannäköistä.
Huomenna on tylsää tiedossa..Pedagogiset yhteyshenkilöt kokoontuvat ja mä en tajua niistä höpinöistä yleensä yhtään mitään.Istua siellä sitten 9-16 kysymysmerkkien leijaillessa mun ympärillä niin voi olla aika pitkä päivä...Mitähän sitä keksis viihdykettä mukaan??

Comments (2) | Comment

Naisten valmentamisesta!

19.01.2007 22.25 - uutiset 

Tärkein ominaisuus naisten ja tyttöjen valmentajalle (340 ääntä)

1. Sosiaaliset ja psykologiset taidot 118 
2. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia 59 
3. Taito sytyttää joukkue 58 
4. Pitkäjänteisyys ja kylmähermoisuus    43 
5. Halu kehittyä ja oppia 18 
6. Oikeudenmukaisuus 15 
7. Absoluuttinen lajitietämys 12 
8. Kritiikinsietokyky 
9. Paineensietokyky 5
10. Esiintymistaito 
11. Kunnianhimo 

Tärkein ominaisuus miesten ja poikien valmentajalle (304 ääntä)

1. Absoluuttinen lajitietämys 62 
2. Taito sytyttää joukkue 48 
3. Kyky hahmottaa kokonaisuuksia 46 
4. Sosiaaliset ja psykologiset taidot 44 
5. Pitkäjänteisyys ja kylmähermoisuus    31 
6. Kunnianhimo 29 
7. Halu kehittyä ja oppia 12 
8. Oikeudenmukaisuus 10 
9. Kritiikinsietokyky 
10. Paineensietokyky 
11. Esiintymistaito 

Otin nämä tulokset naissalibandyn.netin sivuilta. Hämmästyttävät tulokset, ei voi  muuta sanoa! Naisten valmentajan lajituntemus (absoluuttinen lajitietämys) on sijalla 7!! Kun taas se on miesten valmentajalla tärkein ominaisuus. Tästähän saa sen mielikuvan, että on ihan sama millainen se lajitietämys/ymmärrys on kuhan vaan osaa pyörittää pakkaa ja pitää akat jollakin tapaa tyytyväisinä! En kiellä etteikö nuo sosiaaliset ja psykologiset taidot olisi naisten valmennuksessa äärimmäisen tärkeitä piirteitä, mutta ei ne saisi ykkösenä olla missään nimessä!!!Voi luoja-onkohan tähän kyselyyn vastanneet pääasiassa naiset? Näin mä vähän luulen!!Mä en kestä!!
Mukavaa lähtee viikonloppona vetämään valmentajakoulutus! Siellä on 11 miestä kurssilla ja minä kouluttajana! Minkähänlainen auktoriteetti mulla on tämän tutkimuksen jälkeen?????PLÄÄH!!Comment

Noviisin höpinää..

19.01.2007 21.50 - henkilökohtaiset 

Flunssa on jo melkein selätetty..Pääsin töihin tänään! Hirveesti töitä rästissä, mutta sain ne kutakuinkin ajantasalle. Koulussamme on apea mieli... Kolarissa ollut poika on todella vakavasti loukkaantunut. Tila on vakaa, mutta vaikea ja pitkä tie/kuntoutus tulee olemaan nuorella pojalla! Voi kun vois jotenkin auttaa?!Tällaisissa tilanteissa sitä tuntee olevansa kovin avuton!Ajon tänään ekaa kertaa kolaripaikan ohi ja kylmät väreet meni selkäpiitä pitkin...
Jyväskylän "Ukko" haluis multa jotain räväkkää tarinaa tänne! Oikein sellasta, että silmät tippuu päästä...Kerroin, että oon vielä niin noviisi "kirjailija"!
Ei muuten taida olla enää ku kuukausi niin ollaan Ranskassa, La Crave;ssa! Huh-huh!Ootelkaapa niitä juttuja sieltä!

Comment

Sängyn pohjalta

17.01.2007 14.43 - terveys 

Hirvee flunssa iski, en oo pariin päivään töihin kyenny, makoilu vaan sängyssä. On kuulemma sitkasta tää flunssa,(joillakin kestäny 2 viikkoo), niin aattelin jäädä heti pois töistä jos pääsis vähemmällä!
Rasva-Rosita on järkkäämässä vaatimattomia 37-vuotis synttäreitä. Varas vaan köykäsesti meille yhestä aika isosta jäähallista jäävuoron ja saunatilat!Kuulemma kakspäiväset, eka otetaan "suojakännit" ja sit vasta juhlitaan! Puhuttiinki tossa, että Hjallis se pitää 50-vuotis juhlia jäähallissa, Rasva-Rosita 37-vuotis synttäreitä. Ihan jännittää mitä se Rosita keksii ku 50 täyttää!!Piti heti varata koiranhoitaja, että pääsee pilleisiin mukkaan ja onnistuttiin, joten osallistumien on taattu!
Aurinkokin näyttäyty tänään, en muista milloin sen on viimeksi nähny! seki vois kyllä useemmin olla esillä niin ei olis niin synkkää!Määpä jatkan niistämistä ja rääsämistä-huilaan ainakin vielä huomisen päivän!

Comment

Voin suositella!

15.01.2007 21.54 - henkilökohtaiset 

Menkää kaikki ihmeessä katsomaan Ravintola Kaksi Kanaan "Best of Showhat" spektaakkelimainen, hauska - siis ihan hullunhyvä Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen show! Mun sanat eivät riitä kuvailemaan sitä, se on vaan on ihan pakko nähdä! Miten jotkut osaakin matkia niin hyvin suomalaisia ja ulkomaalaisia artisteja?!?! Meitä oli 11 akkaa laittamassa "ringeten maajoukkueen piikkin" lauantai iltaa! Vedet valu silmistä, mahasta otti ja monta ikävuotta tuli taas lisää siinä 1,5 h tunnin mittaisesta esityksestä!Otsikon mukaan - VOIN LÄMPIMÄSTI SUOSITELLA!

Sunnuntaina myytiin sitten kirppiksellä kaikenlaista roinaa ja rompetta! Hirveä ryysis heti alussa ku kaikki kirppismyyjät bongas meijät ja tuli melkein käsistä viemään parhaat päältä - hyvä että ehti laatikot ja kassit saamaan auki! Rasva-Rosita teki jo 7.30 kauppaa  Reebokin lenkkareista ja Enrique myi lumilautansa ulko-ovella, ei ees myyntipaikalle päässy! Oliha siellä varkaitakin!! Kirpputorilla! Musta se on jo törkeyden huippu! Rekistä vietiin mun vanha toppaliivi, yhtäkkiä sitä ei vaan siinä enää ollu! Arabian lautasiakin meni jollekin ilmaseksi - sen huomasin vasta kotona, sen verran taitavia "kääntäjiä" siellä oli! No yli sata egee sain kuitenkin plussaa - sitäkin voin kyllä suositella! Kaveriporukassa se oli ihan mukavaa!

Koulussa sain kuulla järkyttävän tapauksen koskien yhtä oppilastamme. Sunnuntaina oli ollut vakava liikenneonnettomuus, jossa oppilaamme oli ollut mukana. Lonkka murtunut ja sisäelimissäkin jotain vakavia vammoja! Poika teholla , leikattu viime yönä, koko loppukevään todennäköisesti pois koulusta! Osa oppilaistamme järkyttyi tapahtuneesta ja lähti pois koulusta - kotona on kuulemma käyty keskusteluja elämästä. Kosketti minuakin, sillä poika on valinnaisessa liikunnassa, koulumme edustusjoukkueissa, fiksu ja filmaattinen nuoren miehen alku!Toivon hänelle voimia ja parantumista!

Comment

Viikonlopusta

12.01.2007 22.06 - henkilökohtaiset 

Ajattelin kirjoittaa viikonlopusta jo etukäteen, sillä se tulee oleen inin kiireinen, että en ehdi varmaan koneelle lainkaan.
Huomenna meen opiskelemaan paremmaksi kouluttajaksi - siis kuuntelemaan toisen kouluttajan koulutusta (heh, miten sanottu). Illalla kokoonnumme kaveriporukan kanssa syömään ja show iltaan!
Sunnuntaina onkin aikainen herätys, sillä auto on jo lastattu kirppiskamoilla. Siispä sinne halavalla myymään vintistä löydetyt 80-90-luvun vaatteet & tavarat!

Comments (1) | Comment

Jääkiekosta..

11.01.2007 14.00 - harrastukset 

No joo-oli se Shedden saanu Jokeripakan järjestykseen ja motivoituneeksi. Oli pakko poistua pelistä tokan erän jälkeen ku tilanne oli 5-1, niin pahaa teki Kalpan puolesta! Katsomokulttuuri on kyllä täällä Suomessa onnetonta. Voin verrata sitä Sveitsin katsomokulttuuriin. Luganon peleissä koko päätykatsomo oli täynnä seuran väreihin sonnustautuneita tosi FANEJA, jotka OIKEESTI lauloivat ja kannustivat KOKO PELIN AJAN! Jokeri matsissa faneja oli kourallinen jotka lauloivat niitä keski-euroopasta kopioituja kannustuslauluja tasan neljä kertaa ja siihen se sitten jäi!
Tänään Kalpalla on uusi yritys ja kohteena Blues! Muistaakseni viimeksi Espoossa peli ratkesi kotijoukkueen hyväksi aivan viime sekunneilla kyseenalaiseen maaliin! Toivottavasti tänään Kalapa antaa takaisin!
Viikonloppu lähenee ja se tulee olemaan vauhdikas - kivaa!

Comment

Väsyttää!

09.01.2007 13.58 - työ 

Toinen työpäivä ja ihan poikki! Vielä olis kaks tuntia jäljellä ja saliin vilistää valinnaisryhmä-pitää siis terästäytyä!
"Poika" pelaa illan matsissa joten tänään on siis penkkiurheilua tiedossa! Saa nähdä miten Shedden saa tähdistönsä sytytettyä pelaamaan Kuopion poikia vastaan. Niillä on aina ollu vähän ongelmia sen suhteen!
Koirahoitaja saapuu lenkittämään karvatassuja tänään - ihanaa, niin niiden ei tarvi olla yksikseen tai siis kaksikseen koko päivää! Saavat rapsutusta ja hellää huolenpitoa, just sitä mistä ne tykkää.
Työt kutsuu, joten pilli huulille ja menoksi!

Comment

Muistoja vintiltä...

08.01.2007 21.17 - henkilökohtaiset 

HUH, HUH mikä urakka! Siellä vintillä olikin huomattavasti enemmän tavaraa ku mitä kuvittelin! Auto oli ääriä myöten täynnä! Onneksi Sinikka oli apuna, olis muuten menny koko sunnuntaipäivä niitä kantaessa!
No, pitihän sitä sitten alkaa perkkaamaan niitä jätesäkkejä ja pahvilaatikoita - ja sieltähän löyty koko mun nuoruus! Miten mulla onkin lähes 20 valokuva-albumia??? Ei niitä kuvia voi kaikille näyttää ees.. Oli pesäpalloasua, palkintoja, kattiloita jne... Oon nyt kaksi iltaa lajitellu niitä tavaroita - onnex jo ihan loppusuoralla!
Sunnuntaina kävin sitten sitä naisten divaripeliäkin katsomassa ja pari vinkkiä antamassa. Hyvinhän nuo pelaavat Andersonin alaisuudessa, jopa parempaa peliä se oli kuin lauantai liigamatsi!
Kalpa saapuu Stadiin huomenna (Jokerit) ja torstaina Blues! Pitää mennä kannustamaan jos "poika" ei ole kipeenä. Silläkin on aina jotain ku täälläpäin on peli, viimeksi se kärsi pelirangaistusta!!!Aika jännää muuten, ettei Kalpan pelit kelpaa Canal plus otteluiksi vaikka ovat Hesassa!!

Comments (2) | Comment

Pallosilmä meni

07.01.2007 09.22 - harrastukset 

Joo tosiaan se urheilu on jäänyt asteelle "pitäis"-sen sijaan oon harrastanu penkkiurheilua urakalla ja haukkunu katsomossa ku kukaan ei osaa pelata enää! Täytyy yhtyä kyllä vanhan joukkuetoverini kommenttiin "pallosilmä menee pilalle kun niitä pelejä käy katsomassa!"
Naisten Sm-sarjan kaukis on kuin varjo 91-96-vuoden sarjasta!Yhdellä "JOUKKUEELLA" oli viisi pelaajaa mukana turnauksessa! No arvatkaapa jaksoko ne ees ekaa peliä!!!?? Mukavaa oli nahdä tuttuja, mutta peli on karseeta katteltavaa.
Naisten vuoden 2007 sarja-avausottelu oli kaikkea muuta kuin kauniita yhdistelmiä, siitäkään ei jäänyt kerrassaan mitään kerrottavaa jälkipolville!!Se yks maajoukkuepelaajakin loukkaantuu vähintään kerran ottelussa, ottaa buranan ja aina se palaa kehiin!! En kestä sellasia!
Tänään pitäis se vintti käydä läpi ja mennä oululaista säbäjoukkuetta auttaan valmennuksessa. Se tulee olemaan mielenkiintoista sillä vastassa on vanha seurani ja ne tulee olemaan silmät pyöreinä jos ilmestyn vastustajan vaihtoaitioon.Comment

Sporty weekend

05.01.2007 16.47 - harrastukset 

Niin toi otsikko tarkoittaa siis, että "PITÄIS URHEILLA"...saa nähdä. Ainakin uusi kiipeilyjakso alkaa (?) kun korttikin on jo ostettu!Pakko käydä testaamassa oonko vielä ihan spiderwoman vai onko taidot kadonneet?!?
Kaukalopalloakin on pakko mennä katsomaan kun sitä kerran vuodessa naiset täällä pelaa!Lisäksi säbää olis tarjolla-pitää kai käydä katsomassa miten se "Raakkeli" juoksee ku on piikkiä poloveen laitettu!
Sitten olis yhden vintin läpikäyntiä, siellä on nimittäin mun tavaroita lojunu 3-5-vuotta...jos nyt sais aikaiseksi tyhjentää se ja ottaa vielä myyntikunnossa olevat tavarat autoon ensi viinkonlopun kirpparia varten. Loput varmaan saa heittää roskikseen. Aika mukavaa loppujen lopuksi se on penkoo jotain vanhoja tavaroita joita ei ole miesmuistiin nähny..vanhat albumit jne..
Näyttää siis aika kiireiseltä viikonlopulta, ehinkä mä yhtään urheilemaan?
Hävisin muuten kössin eilen puhtaasti 1-3, mutta saa selittää! Niska oli siis niin jäykkä ja kipee, että en kyllä ihan parhaassa terässä ollu!Alahan Barbara reenaamaan sitä kössiä, muuten Cup kannu jää Hesaan!!!!

Comments (2) | Comment

Joulu, välipäivät ja vielä uusi vuosikin paketissa!!

04.01.2007 17.28 - ihmissuhteet 

No niin, mä kyllä kirjoitin tänne yx päivä jo joulunvietostani, mutta en kai tallettanut sitä ku ei se tänne koskaan ilmestynyt!! En oo sit jaksanu sen jälkeen alkaa uudestaan kirjoitteleen..
Mutta siis joulu oli äärettömän mukava ja hauska ennenkaikkea! Muhoksella esiintyi Lordi valeasussa (sain toisen esiyksen digikameralle tallennettua) aattona, näin kavereita ja sukulaisia taas muutaman päivän sisällä hirveesti!Neljä yötäkö mä siellä olin ja nukuin kolmessa eri paikassa! Aika raskasta raahata kasseja ja koiraa joka päivä eri paikkaan, mutta oli se sen väärti!
Huumoripitoinen lahja oli siis karkista tehdyt bikinit kummitytölleni; poikakaveri saa syödä ihan rauhassa naruja ja sitä enemmän paljastuu...että Hyvää Kiinan matkaa vaan!
Isoveli sai multa vaa`an ja yrittti kotonaan piilottaa sen sängyn alle, onnex isosisko otti sen heti esille ja anto käyttöohjeetkin!
Loistavinta oli Kyllä Lordin esiintyminen, kyllä sille ollaan naurettu!!

Välipäivinä piti sit juosta alennusmyynneissä ja jotain ostaakin. Suklaata on menny kiitettävästi ja vielä on ihan liikaa jäljelläkin! Ihme ja kumma kiloja ei oo tullu lisää-voin siis syödä loputkin konvehtirasiat ihan rauhassa!

Uutta vuotta odotellessamme yritimme saada koirille hoitopaikkaa, mutta eihän niitä kukaan huolinu.. Siis joduimme jäämään kotiin ja kutsumaan muutaman ystävän tänne illan viettoon. Kaukaisimmat ystävät saapuivat Sveitsistä! Siinä sitten kolmen päivän verran ohjelman keksimistä heille! Ollaan käyty kauppatorilla, Kampissa, keilaamassa, kiipeilemässä ja Jumbossa! Huh, aika paljon tuli tehtyä kun ajatellaan että Uuden vuoden päivänä kaikki paikathan oli kiinni!Huippua oli kuulemma graavilohi, poron liha, kiipeily&keilailu ja uuden vuoden aatto baarissa!Uutena vuotena muuten allekirjoittanut taipui uskomattomiin asentoihin! Tuli Michael Jacksonin biisi niin paikatkin vetreyty kummasti, en tiennytkään että oon vielä niin notkee!Huh, sitä menoo parketilla-"kissanselkä -lehmänselkä" ei oo mitään ku meikä vetää Jacksonia!!!Lonkka on vaan ollu kipee niiden liikkeiden jälkeen....
Viikonlopu tulossa ja työt alkaa taas! On tulossa kiireinen tammikuu, mut ei se haittaa - olis vaan kaikki kuut kiireisiä niin oltais äkkiä toukokuussa!

Comments (3) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu