PirttiHirmun Päiväkirja

Sisulla tunti!

28.06.2007 16.00 - harrastukset 

Eilen kävin hölkällä ja jaksoin puristaa tunnin itekseen. Teki kyllä monesti mieli lopettaa aikaisemmin,mutta sinnillä vedin loppuun asti!!
Tänään oli taas vuorossa tennistä, Puuha-Lekan kanssa hakattiin tunti tosissaan takatukka märkänä, mukavaa oli!
Vielä viikko niin pääsee möksälle, kivaa!!

Comment

Viilenee..

27.06.2007 10.14 - uutiset 

No niin, Taivaan Isä antoi mahtavat kelit Juhannukseksi mutta se varmaan unohti, että kesä(loma)jatkuu edelleen!! Piru mitkä sateet ollu nyt pari päivää!!Hitto -oikein tympii!
Ei kai se auta ku jatkaa alennusmyynneissä ravaamista! Eilen muuten en ostanu mitään, pidin lompakon nyörit tiiviisti kiinni. Saas nähä kuinka tänään käy!
Eilen olin pelaamassa taas tennistä - hitto ku se olis halvempaa niin vois harrastaa läpi vuoden, mutta ei meikäläisen valuutta riitä tennisvuoromaksuihin talvella. Se on vaan rikkaiden ihmisten harrastus...talvella. Kesällähän voi pelata ilmaseksi asfalttikentillä, toki sitä samaan fiilistä ei siiihen saa kun pelais massakentällä tai hiekkatekonurmella - vai mitä Barbara? Ei Barbara taida ees pelata asfalttikentillä!!!

Comments (1) | Comment

Juhannusviikko takana!!

25.06.2007 18.34 - henkilökohtaiset 

Hellurei ja hellät tunteet! I`m back!
Viikko tuli rentouduttua Himoksella tennistä pelaillen, grillaten ruokaa ja "siskonmakkaroita", kuunnellen musiikkia, lukien, uiden ja löhöillen! Mukavaa oli myös se, että mökkimme ympärille ei osunut teinilaumaa terrorisoimaan meidän juhannusta vaan juuri ne mökit sattuivat olemaan tyhjiä! Koirat nautti nurmikolla kyljelleen maaten, uiden ja isompi käväs naapureilla makkaraakin syömässä! Tuli kotiin kyllä suht`ajoissa, mutta vieraan koiran panta kaulassa!! Kyllä ne näköjään koitakin osaa viettää juhannusta ihan "suomalaisittain!"
Puntarille en oo viel uskaltanu mennä - tarvii varmaan vasta ens viikolla astua siihen, ettei se hajoo (kävästä muutamalla lenkillä sitä ennen...)!
Ihan mukavaa olla taas kaupungissa - sivistyksen parissa. Huomenna alennusmyynteihin on pakko päästä!
Kaverit ovat saapuneet Thaimaasta ja antaneet hyviä vinkkejä joulukuun matkalle! Huippua!! Ei muuta kuin jatketaan ku ehitään...

Comments (2) | Comment

Matkalle...

14.06.2007 20.03 - henkilökohtaiset 

Kaverilauma löhöilee kuuman kosteassa Phuketissa siemaillen erilaisia raikkaita drinksuja!!!Voih, kunpa olisin siellä!! No, puolen vuoden päästä koittaa mun aika,  muut värjöttää räntäsateessa, lumisateessa tai keskustan kaupoissa etsiskellen joululahjoja muutaman sadan muun kanssa!!HIH,HIH!
Mäkin pääsen matkalle - huomenna kohti Mansea ja maanantaina mökkeilemään Jämsään!Juhannusviikko alkaa maanantaina...tässä vaiheessa mulla tulee aina se eka paniikki, että kesä on kohta ohi, loma on kohta ohi ja työt kutsuu!!On sitä onneksi vielä VÄHÄN jäljellä...
Oon jaksanu urheilla kiitettävästi, lenkkeilly, pelannu tennistä ja kerran eksyin tosiaan puntillekin!! Yks uroteoistani on tällä viikolla lenkki joka kesti 1.02 h ja juoksin Tapanilasta Myllypuroon!! Mä olin niin voimissani, että maratonkin kävi mielessä - onneksi se katos mun ajatuksista melkein yhtä nopeesti kuin se oli sinne eksynytkin!
Joskus (harvoin kylläkin) on sellanen fiilis, että on ihan voittamaton ja pystyis vaikka minkälaisiin urheilusuorituksiin, ihmeellistä!


Comment

Kesäpäivä Helsingissä!!

06.06.2007 18.42 - trendit 

Kaverit juoksutti mua aamulla Pirkkolassa tunnin!!Huh, sisulla vedin loppuun asti!
"Enriquen" kanssa oltiin päätetty jo aikaisemmin, että "OPSKIEN" tulee kävästä Kauppatorilla nauttimissa kesän antimista, kuten Snellmanin kahvilan lihapiirakoista, torin suomalaisista makeista mansikoista-siiderin kera ja muuten vaan tuntea se kesäfiilis keskustassa. Toteutimme suunnitelmat ja istuimme Kolera-altaan reunalla jutustellen ja mutustellen!!
Mukavaa oli. Nyt "Enrique" istuu kentällä ja odottaa lentsikkaan pääsyä. Huomenna kaverit ovat jo Thaimaan Patong beachillä....Rahalla saa ja koneella pääsee!!!

Comment

Alkoi se sittenkin - eka lomapäivä!

04.06.2007 18.50 - harrastukset 

Sininen taivas, ei pilvenhattaraakaan, asteita...riittävästi!Ei vois loma paremmin alkaa, vieläkö lisään tähän, että koko viikko on luvattu kutakuinkuin samanlaista ilmaa niin...kyllä kelepaa!!
Aamulla kuuntelin kun naapurin mummu pesi ikkunoita! Mulla meni kyllä hetki ennekuin arvasin,että mitä se mummu siellä kolistelee!! Lähin rullaluisteleen 40 min lenkin ja sen jälkeen hakemaan "Kekiä" kentältä. "Keki" tuli Ausseista takas Suomeen ja oli kaavaillu mulle viihdyttäjän roolia täksi päiväksi. Oli mukavaa rupetella niitä näitä, muistella menneitä ja ottaa aurinkoa!
Huomenna olis vuorossa sulista ja keskiviikkona lenkki...heh saas nähdä kuinka kauan tää into jatkuu!
Kanadassakin oli pelattu maan ensimmäiset salibandyn mestaruusottelut. Naisissa joukkueita oli ollut tasan kaks...toinen voitti ja toinen sai hopeaa!Montakohan joukkuetta ensi vuonna osallistuu? Toivottavasti ainakin neljä niin olis taistelua siitä pronssistakin!


Comments (2) | Comment

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu