PirttiHirmun Päiväkirja

Eka viikko alkaa olla takana...

10.01.2008 20.32 - peruskoulu 

"Oon päättänyt ottaa tän vuoden entistä rennommin..."siten pääsin sen sunnuntain ketutuksen yli. Oppilaatkin ovat saaneet tehdä koulussa aikalailla mitä vaan-sääntöjen puitteissa tietenkin. Oon antanut valintamahdollisuuksia ja keksinyt uusia jippoja.
Yksi jipoista on se, että kun oppilas valitsee kävelylenkin (eli varusteet ei ole mukana) niin tarkistus kävelylenkin kohteesta onkin helppo tsekata silleen et oppilaat ottavat itsestään kohteessa kuvan kamerakännykällään!! Tietty millä he sinne menevät...on toinen juttu...täytyykin muuttaa tota, laittaa muutama kohde matkan varrelta mistä tulee ottaa kuva.YES! Näinhän ne ei voi mennä bussilla sinne! Tai voi, mut menee aikaa ja paljon vaivaa!
Seuraavaa jippoa olen suunnitellut jo pitkään, mut en ole vielä toteuttanut... ostan muutaman askelmittarin kouluun ja saavat nämä kävelijät kerätä kaksoistunnin askelia mittariinsa. Toivottavasti se herättäis muutaman liikuntainnostuksen...tai sit se tappaa sen ikuisesti!! HEH, ihan sama, mut sinne saliin mä en niitä ota istumaan ja ihmettelemään!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

ValentinK (anon, 10.01.2008 21.29)

Hyvä idea toi askelmittari...siinähän sä näät samalla et onks ne menny bussilla sinne kohteeseen vai kävellen. Ja samalla ku tilaat niitä askelmittareita ni tilaa yks SUUNTOkin ja lasku koululle. Ei reksi kuitenka tajua mitää. Nerokasta!

PirttiHirmu (anon, 10.01.2008 22.06)

Niin muuten, ihan hyvin voisin tilata. Sitä paitsi reksi on ihan sekasi viel ku se tulee vasta ens viikol töihin..jotkut ne vaan lomailee Thaimaassa!!

HilleviK, Barbaran sisko (anon, 11.01.2008 14.15)

Ja tarkista vielä, milloin kuva on otettu...jos jälkeenpäin tarkistat sen...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu