PirttiHirmun Päiväkirja

Helvetin hyviä valmentajia...

04.02.2008 21.35 - harrastukset 

Järjestettiin valmentajille tilaisuus tulla katsomaan uutta tekniikka dvd:tä. Varasimme loistavat tilat ja tilaisuus oli kaikille ilmainen. Lisämausteena oli, että dvd:llä esiintetyt harjoitteet olisi käyty samantien harjoituksissa läpi, jotta ne olisivat jääneet mieleen (ja valkut olisivat saaneet nipun uusia harjoitteita, mitä ne aina kitisee). Arvatkaa monta oli paikalla????????????????????????????? EI YHTÄÄN!
Kävin sitten kiertelemässä kolmet eri treenit ja tsekkaamas, et onko ne oikeesti niin helvetin hyviä koutseja et ne ei tarvi minkäänlaista koulutusta enään ikinä, koskaan!!
Näin yhteensä 4 valmentajaa ja istuin kolmissa eri treeneissä; no ainahan on parannettavaa, mutta parilla valkulla oli aika paljonkin...Siellä 17 tyyppiä jonotti ja katto ku muut suoritti. 11 pelaajalla tehtiin kahteen päätyyn sellasta harjoitetta jossa kolmen pelaajan piti liikkua yhtä aikaa...tuli aika kiire ja palautuminen oli olematonta. Palautteen antaminen tai siis sitä ei juurikaan esiintynyt ja vaatimustaso oli surkea!
Mutta ei kannata kouluttautua - sehän menee omalla painolla ja 10 vuoden kokemuksella!
Joopa joo ja trallalallalei!!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

RaimoH (anon, 04.02.2008 21.53)

Valmentajat on tosiaan ihan pihalla koska vanhoilla meriiteillä valitaan joukkueeseen...

PirttiHirmu (anon, 05.02.2008 19.55)

Niin, saas nähdä mitkä meriitit painaa lauantaina ja missä?? Meinaatko ottaa omenasiideriä?

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu