PirttiHirmun Päiväkirja

Miksi huippu-urheilijoiden avio-onni ei kestä?

08.02.2008 18.12 - viihde 

MTV3 sivut otsikoi noin... tuohan on vanha juttu: Sitä on aikoinaan mietitty Kurrin, Tikkasen ja lähivuosina Myllylän kohdallakin. Nyt listaan liittyi Häkkinen (Mikallahan oli alkoholi-/avioliitto-ongelmia jo heti F1 uran jälkeen). Saapa nähdä milloin Selänteen Sirpa pistää paperia liikkeelle??? En toki toivo sitä heidän kohdalleen, mutta eikö se ole jo aika odotettavaa?
Jännä juttu, mutta en muista et tuota olis muuten mietitty aikoinaan Nykäsen Matin kohdalla...Miksköhän?? Masa-Hiiri on ehtiny menee aika monesti naimisiin ja siinä samalla erotakin.
Mutta itse asiaan: Avio-onni ei kestä siksi kun huipulla ollut urheilija lopettaa, alkaa olemaan oikeesti kotona enemmän kuin 100 vuorokautta vuodessa.Yhtäkkiä huomataan miten helkkarin tylsää se "leikitään kotia" - leikki onkaan; pyykinpesu, vaipanvaihto / yleisesti lapsista huolehtiminen, ruoanlaitto, kaupassakäynti, siivous jne jne...
Alkaa pärstäkerroin tympäännyttää; ei hotellielämää, ei joukkue-/tiimikavereita ympärillä joiden kanssa pystyy vaan heittään mukavaa läppää, ei leirejä josta soitellaan kotiin ja lähetellään lentosuukkoja. Yhtäkkiä kaikki onkin todellista...sitä ei oo vaan tajunnu kun on eläny omaa uraa - uhrannu toki siihen paljon, mutta niin on vaimokin!!Onhan se kivaa lapsistakin saada iskältä reissun päältä aina tulkkuja - iskä kun on sen reilut 200 päivää aina maailmalla...ehtii samaan aika monta mukavaa pakettia. Joskus tietty olis kivaa varmaan viettää aikaakin koko perheen kesken...Ei ne vaimotkaan kaikkee kestä.

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu