PirttiHirmun Päiväkirja

Sekalaista jutunjuurta!

01.03.2008 20.23 - henkilökohtaiset 

Mailissa oli kutsu tulla viettämään Ylläkselle wappua! What a great idea, ja itse asiassa itsekin huomasin metrossa tämän saman houkutusmainoksen. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin kieltäytyä matkasta sillä laskeskelin, että aika kalliiksi se tulee & koirille tulee hankkia hoitaja 4-5 päiväksi (vappuna, ei kivaa kenellekään).
Olin koulutuksessa urheiluopistolla. On se vaan niin mukava ympäristö olla; hyvääå ruokaa, siistit tilan kaikin puolin ja urheilumahdollisuudet vailla vertaa. Kumpa joskus pääsis töihin sinne!!
Kalenteri täyttyy taas pikaisesti kaiken maailman koulutuksista ja velvollisuuksista; oon aika monessa mukana, alkaa jo hirvittämään, että mihin kaikkeen sitä itsensä laittaakaan. Vielä olis viikon aikaa pohtia hakeeko yhtä paikkaa vai jättääkö sen roolin muille. Pientä painostusta on tullut, että paperi pitäis laittaa...kukakohan sen tekin mun puolesta? Onx innokkaita??
Naisten salibandyliiga on saatu päätökseen ja parhaillaan käydään neuvotteluja kuka ottaa kenetkin vastaansa. Teen ennakkoa kuhan vastustajat saadaan selville!
Hyvää viikonloppua!

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu