PirttiHirmun Päiväkirja

Lady M;n "jumppatunti" & satuja illaksi!

29.10.2007 22.56 - peruskoulu 

Vein liikuntakerholaiset tänään Lady M;n "jumppaan". Tytöt oli innoissaan varsinkin kun pääsivät potkimaan!! Se oli kuulemma mukavin osuus. Musta hauskinta oli se, että voitin yhden oppilaan kanssa kaksi kisaa tunnin lopussa! Ei ne oppilaat pärjänny mulle/meille!
Iltasatuna oon korjannu kokeita; tässä parhaat palat:
1.Kerro anemiasta. Mitä se tarkoittaa, miten sen voi välttää ja mitkä ovat sen oireet.
- "Se on syömishäiriö."
Toinen vastaus samasta kysymyksestä:
-" Se on lihavuuden sairaus. Sen voi välttää monilla eri tavoilla esim. syö niin paljon kuin voi."
2. Mitä eroa on anaerobisella ja aerobisella harjoittelulla?
- " Anaerobisessa ei käytetä ruumista paljoa. Aerobinen harjoittelu taas on vain ruumiillista harjoittelua."
3. Mitä sinun tulisi muistaa a)nostettaessa raskasta laatikkoa, b) kannettaessa kasseja, c) istuttaessa koulun penkillä?
vastaus c:hen: " Kannattais syödä kouluruokaa. Olla varovainen ettei pedofiilit tulisi. Ei syödä suklaalevyä joka on taskussa."
Toinen vastaus samaan kysymykseen:
- " Että selkä on suorassa ja että hartiat eivät ole jännittyneet, koska hartioiden jännittävyydestä voi tulla päänsärkyä. Pitäisi vielä muistaa ettei silmät olisi kiinni vaan selkä suorassa ja sitä pitää kattoo kirjaa."
4. Miten usein ja kuinka paljon meidän tulisi liikkua viikossa?
- "4 tuntia. Jokaisella löytyy aikaa liikkua 4 tuntia, 84 tunnista. Jokainen kyllä jaksaa joka päivä kävellä 15 min, myös joskus pitäisi muistaa venytellä ettei lihakset olisi kireitä ja tekemällä lihasharjoituksia edes kerran viikossa 15 min, siitäkin on hyötyä."

Hyvin ovat kuunnelleet tunnilla!!!!

Comment

Comments

BabyS (anon, 30.10.2007 10.02)

"ettei silmät ois kiinni" hahaha.. tarttee muistaa toi ens kerralla koulussa :).

Lady M. (anon, 30.10.2007 20.15)

Lady M ihmetteli tunnin alussa et mitä teinit nauro kokoajan, ku kyseessä oli kuitenkin täyskontaktilaji - mitä kikattamista siinä on. HILJAA!!! Lady M. myös pisti merkille, ettei opettaja ensin meinannut osallistua tuntiin ollenkaan ja sitten kun käsky kävi, se tuli ja voitti kaikki: Miettikää niitten varhaisteinien itseluottamuksen romahdusta ku niiten isoäidin ikänen opettaja tulee ja murskaa ne täysin. ei hyvä.

Jotain se Pirttihirmu on kyl siellä tunnilla niille lapsille meuhkannu, ku ne pelkäs sitä niin valtavasti että alkutunnin kikattelujen jälkeen ne käyttäyty kuin enkelit. tai sit siihen vaikutti se, et tää karjas niille et ois varmaan helpompi lyödä suoria ku ei kokoajan naurais samaanaikaan...

outoja noi teinit.
nim. teinivuodet vasta edessä

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu