PirttiHirmun Päiväkirja

Juhlimassa "Rauhaa"

02.02.2008 17.06 - henkilökohtaiset 

Olipa mukava nähdä "lauma" kavereita eilen! Aika rauhallisesti juhlittiin, mutta yksi penkiltä tippuminen nahtiin ja juhlakaluhan oli sitten jättänyt lompakon baaritiskille! Onnex Enrique ja Pakone saivat sen tunnisteita vastaan haltuunsa! Iso kiitos kaikille mukana olleille ja lahjaan osallistuneille!

Case Varis: Baby S:n pyynnöstä tästäkin on mainittava. Voiko tyhmempää urheilijaa löytyä?!? Että yritti pelata itselleen aikaan haluamalla paikalle oman tutkijan, naurettavaa!
Onko K-P Kyrö sekoittanut kaisan pään niin totaalisesti, että oikea on sekoittunut väärästä; vaiko onkohan varis liikkunut omasta mielestään siellä surullisen kuuluisalla "harmaalla alueella!?"

"Larssonin" tassu on niin kipee, että nousessa ja laskeutuessa se ulahtaa sydäntä raapivasti! Mitään varsinaista kipukohtaa ei ole löytynyt, joten oliskohan lihasvenähdys kyseessä...ressukka on ihan maansa myynyt!

"Poika" pelaa sitten ruottinmaalla. Oli ollu kuulemma paskat housussa ekassa pelissä kun "Du gamla, Du friia" oli pyörähtänyt soimaan. Tänään kotipeli ja odotettavsissa 7000 katsojaa; "liinatukka" saa laittaa hokkarit kiitoon!!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu