PirttiHirmun Päiväkirja

Days 2-4

21.02.2008 13.41 - henkilökohtaiset 

Tiistaina oli koko hiihtoloman mahtavin päivä (vaikka lomaa on vielä jäljellä, en usko että sellaista päivää tulee enää tällä viikolla)! Oltiin Baby S;n kanssa aamusta liikenteessä ja matkattiin Himokselle korkkaamaan tämän talven laskut! Porukkaa oli, mutta ei liikaa, hisseihin pääsi mukavasti ja rinteissäkin oli kuitenkin tilaa tehdä kurveja! Aurinko paistoi ja  oli kivaa ulkoilla koko päivä.
Keskiviikkona kävin aamusta lumilenkillä (lunta tuli muutaman tunnin ihan pirusti). jalat oli kuin lyijyt eileisestä laskettelusta ja siitä lumen määrästä. Silti sitkuttelin 55 min lenkin!
Päätin viettää kotipäivän ja siivosin 11-15 ja en saanu kaikkea valmiiksi mitä olin ajatellut, joten ne odottamaan seuraavaa suurta inspiraatiota! Sain kuitenkin vahattua perketin, joka on aikamoinen urakka (voin kertoo) ja käsiteltyä myös nahkasohvan jne... Illalla mua ei huvittanutkaan yhtään mikään... Menin kuitenkin katsomaan pari erää miesten salibandyä ja loppuillan makasin sängyssä.
Tänään torstaina olin "lääkärillä". Se käänteli ja väänteli mun niskat kuntoon.Toivottavasti käden puutuminen ja "hhamukivut" lähtee pois. Kiertelin vähän kaupungilla, mutta kun mieli on maassa ei siitä  mitään tullut...Olis paljon kirjoitettavaa, mut en mä jaksa. Olkoot!

Comment

Comments

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu